Restaurants més endavant a Santa Ponça

Restaurants
null
RESTAURANT | MESÓN DEL MAR
El restaurant Mesón del Mar  se situa en la costa de la zona de platja de Santa Ponça. Ofereix una àmplia carta, a més d'un menú de mig dia i de nit (excepte festius). El restaurant és “ChildrenFriendly” pel que no hauràs de preocupar-te pels teus nens, ja que disposen d'una zona infantil perquè els més petits gaudeixin tant com els adults. També són “Dog friendly”, per la qual cosa si voleu portar-vos a menjar amb vosaltres a la vostra mascota, serà benvinguda.


Un lloc agradable en el qual poder gaudir en família amb els mes petits!
Restaurants
null
RESTAURANT EL BALCÓN DE MARÍA
El restaurant El Balcón de María se situa en la costa de la zona de platja de Santa Ponça. Ofereix una àmplia carta, a més d'un menú de mig dia i de nit (excepte festius). El restaurant és “ChildrenFriendly” pel que no hauràs de preocupar-te pels teus nens, ja que disposen d'una zona infantil perquè els més petits gaudeixin tant com els adults. També són “Dog friendly”, per la qual cosa si voleu portar-vos a menjar amb vosaltres a la vostra mascota, serà benvinguda.


Un lloc agradable en el qual poder gaudir en família amb els mes petits!

Pots visitar-los en la següent web:
1 - 4 de 4

Restaurants més endavant a Santa Ponça

Sabors mediterranis, exòtics, afrodisíacs, picants, etc. Tot quant estàs cercant. El que volem dir és que aquí podreu trobar des d'un bon trempó fins al sushi més exquisit de l'illa. Procuram, especialment, citar els restaurants de cuina mallorquina de més renom perquè volem de tot cor que perdurin i que sobrevisquin a les grans cadenes que de cada cop més arriben als llocs més turístics de Mallorca. No obstant això, també reconeixem la gastronomia internacional perquè som uns sibarites i ens agrada tot. A Què Feim tenim un equip actiu i, per això, ens agrada trescar món i descobrir sempre llocs diferents, ens agrada que encara l'illa ens pugui sorprendre. Així, a cada punt de Mallorca que anam, triam un restaurant on dinar o sopar i, si ens ha agradat, l'afegim a la nostra web perquè deixi de ser un punt amagat en el mapa i esdevingui un punt clau per a menjar X; com un dia va arribar que a Montuïri feien uns «pa amb oli» que feien por de bons que eren o com ara ens ha arribat que hi ha un lloc que es diu Cassai decorat o bé de manera rústica o bé ambientat en la mar que deixa tothom amb ganes de tornar-hi. També que per la Colònia de Sant Jordi hi havia un lloc que es deia Colonial on es feien uns gelats boníssims i cremosos i on s'havia introduït la bolla de Cookies que era massa de llavors ençà o que ara ha aparegut un edifici de tres plantes que es diu Laos on es poden menjar delícies i després fer una mica de bauxa. Totes aquestes coses que arriben de boca en boca, en una cadena que pot durar anys i anys, nosaltres les podem fer arribar ràpidament perquè com ja hem dit, ens agrada conèixer món i donar-lo a conèixer.