Restaurants més endavant a Binissalem

Restaurants
null
RESTAURANT | CAN ARABÍ

El restaurant està situat en un entorn natural i compta amb unes fantàstiques vistes al poble de Binissalem. Els fundadors van començar l'activitat del restaurant per a donar a conèixer l'exquisida cuina local i aconseguir que els paladars més exigents visitessin el Restaurant Can Arabí. La cuina del restaurant s'ha especialitzat en la millor gastronomia local, amb les carns més sucoses, els peixos més frescos i delicioses postres elaborades artesanalment. Són especialistes en: arrossos, fideus de vermar i carn a la pedra.

Ofereixen una gran varietat de vins locals i nacionals, ja que compten amb celler propi. De les seves instal·lacions cal destacar l'ampli jardí i el bar piscina.

Can Arabí li ofereix diferents possibilitats per a gaudir. Compten amb pàrquing propi, zona infantil per a que els més petits gaudeixin de forma segura i els papàs i mamàs puguin degustar els nostres plats tranquil·lament.


El preu mitjà per persona és de 35 €.

Dilluns tancat 

1 - 1 de 1

Restaurants més endavant a Binissalem

Sabors mediterranis, exòtics, afrodisíacs, picants, etc. Tot quant estàs cercant. El que volem dir és que aquí podreu trobar des d'un bon trempó fins al sushi més exquisit de l'illa. Procuram, especialment, citar els restaurants de cuina mallorquina de més renom perquè volem de tot cor que perdurin i que sobrevisquin a les grans cadenes que de cada cop més arriben als llocs més turístics de Mallorca. No obstant això, també reconeixem la gastronomia internacional perquè som uns sibarites i ens agrada tot. A Què Feim tenim un equip actiu i, per això, ens agrada trescar món i descobrir sempre llocs diferents, ens agrada que encara l'illa ens pugui sorprendre. Així, a cada punt de Mallorca que anam, triam un restaurant on dinar o sopar i, si ens ha agradat, l'afegim a la nostra web perquè deixi de ser un punt amagat en el mapa i esdevingui un punt clau per a menjar X; com un dia va arribar que a Montuïri feien uns «pa amb oli» que feien por de bons que eren o com ara ens ha arribat que hi ha un lloc que es diu Cassai decorat o bé de manera rústica o bé ambientat en la mar que deixa tothom amb ganes de tornar-hi. També que per la Colònia de Sant Jordi hi havia un lloc que es deia Colonial on es feien uns gelats boníssims i cremosos i on s'havia introduït la bolla de Cookies que era massa de llavors ençà o que ara ha aparegut un edifici de tres plantes que es diu Laos on es poden menjar delícies i després fer una mica de bauxa. Totes aquestes coses que arriben de boca en boca, en una cadena que pot durar anys i anys, nosaltres les podem fer arribar ràpidament perquè com ja hem dit, ens agrada conèixer món i donar-lo a conèixer.