Restaurants a Escorca

Restaurants
null
RESTAURANT | ES GUIX

Restaurant És Guixestà situat dins de l'alzinar i gairebé amagat entre vegetació salvatge, el restaurant és considerat únic a Mallorca pel seu marc incomparable i gastronomia tradicional.

El Restaurant És Guix té una terrassa construïda sobre les roques, on el silenci només és trencat pel cant dels ocells. El llac natural envoltat d'arbres completa l'exclusiu paisatge. És un dels escassos llocs que apareixen citats en les guies de restaurants de Mallorca més importants d'Europa com un tresor únic a l'Illa, molt prop de Lluc. Aquest restaurant tradicional de cuina mallorquina està envoltat de naturalesa. En ell trobaràs una terrassa construïda sobre roques amb un llac natural. En És Guix pots gaudir de cuina tradicional mallorquina com a cabrit, arròs brut, cargols amb pa amb oli, fregit mallorquí, étc. A més els vins que acompanyen aquests plats són en la seva gran majoria d'origen mallorquí.


És indispensable fer reserva.


HORARI

  • D'abril a març (cuina de 12.30 a 15.45)
  • Dimarts tancat
  • Horari Atenció 9.30-13:15h; 16.30-17h
1 - 1 de 1

Restaurants a Escorca

Sabors mediterranis, exòtics, afrodisíacs, picants, etc. Tot quant estàs cercant. El que volem dir és que aquí podreu trobar des d'un bon trempó fins al sushi més exquisit de l'illa. Procuram, especialment, citar els restaurants de cuina mallorquina de més renom perquè volem de tot cor que perdurin i que sobrevisquin a les grans cadenes que de cada cop més arriben als llocs més turístics de Mallorca. No obstant això, també reconeixem la gastronomia internacional perquè som uns sibarites i ens agrada tot. A Què Feim tenim un equip actiu i, per això, ens agrada trescar món i descobrir sempre llocs diferents, ens agrada que encara l'illa ens pugui sorprendre. Així, a cada punt de Mallorca que anam, triam un restaurant on dinar o sopar i, si ens ha agradat, l'afegim a la nostra web perquè deixi de ser un punt amagat en el mapa i esdevingui un punt clau per a menjar X; com un dia va arribar que a Montuïri feien uns «pa amb oli» que feien por de bons que eren o com ara ens ha arribat que hi ha un lloc que es diu Cassai decorat o bé de manera rústica o bé ambientat en la mar que deixa tothom amb ganes de tornar-hi. També que per la Colònia de Sant Jordi hi havia un lloc que es deia Colonial on es feien uns gelats boníssims i cremosos i on s'havia introduït la bolla de Cookies que era massa de llavors ençà o que ara ha aparegut un edifici de tres plantes que es diu Laos on es poden menjar delícies i després fer una mica de bauxa. Totes aquestes coses que arriben de boca en boca, en una cadena que pot durar anys i anys, nosaltres les podem fer arribar ràpidament perquè com ja hem dit, ens agrada conèixer món i donar-lo a conèixer.