Bars i Locals

OPENING OD SKY BAR

Dissabte, 25 Mai 2019
19:00 A 23:55h
Portals Nous
A l´Hotel OD Port Portals el pròxim 25 de maig es farà la festa inaugural de la terrassa OD SkyBar. Comptaran amb barra exterior i música que amenitzarà la tarda.

*L'esdeveniment es realitzarà en el terrat de l'hotel
null
null
null
Com arribar
Avenida Tomàs Blanes Tolosa, 4 - 07181 Calvià, Mallorca Ver en mapa
odportportals@od-hotels.com
També podria interesar-te...
Fires i Mercats
null
FIRA DE SENCELLES 2019

Al maig se celebra la Fira de Sencelles.


És ja tradicional comptar amb el combat de 'glossadors', festa amb DJ, mercat ambulant d'oportunitats i d'objectes de segona mà, el clàssic esdeveniment 'Sencelles espipella' i, el diumenge, mercat tradicional als carrers del poble amb productes típics del municipi, productes ecològics i exposició d'eines.

El diumenge 19/05 se celebraran les Jornades Gastronòmiques de Sencelles, dia en què el municipi mostra tot el seu potencial culinari, principalment representat pel vi, l'ovella i l'oli d'oliva verge extra. La Sencelles Espipella onTour, una ruta de tapes sencelleres amb tapa i beguda a partir d'1 euro. Participen Cas'Arquitecte, És Molico, Ca Pep, Ca París, És Bassiot i Sa Cuina de n'Aina.A més el dia 19/05 (de 17:00 a 22:00)


Hi ha organitzades actuacions en “És Pati donis Quarter”


Amb les actuacions de:


- DJ LOCAL

- ENROCKATS

- DJ BEATES


Hi haurà servei de barra i preus populars!


Fires i Mercats
null
MOTOPALMA 2019
Fires i Mercats
null
MOTOR RETRO MARRATXÍ 2019

Ja està aquí la XVII edició de Motor Retro Marratxí, una trobada consolidada entre els amants del món del motor amb encant. Aquest esdeveniment està organitzat per l'associació Motos Històriques de Mallorca i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Marratxí.


Fa ja més de quinze anys que al final del mes de maig es realitza aquesta trobada en el pàrquing de Sant Marçal, en Sa Cabaneta. Hi haurà exposicions de vehicles a motor antics, exhibicions així com també un petit mercat ambulant.