Activitats
Festes
null
Atardeceres románticos

Aquesta és només una llista amb 5 suggeriments, de fet són els nostres propis suggeriments. 5 llocs fantàstics on per veure l'espectacle diari de la posta de Sol. Però Mallorca és una illa molt gran i, com ja vos ho podeu imaginar, hi ha un món de possibilitats.

 Mirador de Na Foradada


Sa Foradada, donde ver el atardecer en Mallorca
Colors d'infart a Na Foradada

Sens dubte, el lloc més emblemàtic per gaudir del capvespre a Mallorca. Un sortint rocós a la costa, un cercle natural estratègicament situat i colors de bogeria. Aquest podria ser el resum d'un petit racó al mig de la costa mallorquina. Estem a la Serra de Tramuntana entre Valldemossa i Deià, un lloc on les muntanyes plenes de vegetació s'uneixen amb el mar a través de penya-segats abruptes.

Un parell de consellets perquè tot sigui perfecte. Acosta't fins al lloc amb força antelació per dos motius. El primer perquè és un lloc molt concorregut i pot costar-te molt trobar un lloc per aparcar. El segon és que, tot i que vegis quedar-se a la majoria de la gent a la terrassa del bar i els miradors habilitats, les millors vistes s'obtenen recorrent un sender molt senzill que ens acosta cap a la costa. És espectacular!

FFar de Formentor


Faro de Formentor, donde ver el atardecer en Mallorca
Formentor, un lloc perfecte per disfrutar de la posta de Sol a Mallorca

Visitar Mallorca sense arribar fins al far és pecat. Però ja si aconseguim aquest punt després de recórrer una carretera sinuosa d'incomptables corbes i esperem a la lloc de sol, la qual haurem fet 10. El Far de Fomentor es troba localitzat en un terreny tan abrupte com espectacular. Data de mitjan el segle XIX i va ser construït a 210 metres sobre el nivell del mar.

Aquest és un altre dels punts al que recomano arribar amb força antelació. La carretera és estreta, les places de pàrquing escasses i es forma una bona guirigall de cotxes en els moments previs al capvespre. Hi ha molta gent amb ganes de viure el mateix moment màgic que tu. Un petit peatge que cal pagar per flipar amb una de les zones més espectaculars de Mallorca.


 PlATJA deS Trenc


Playa de Es Trenc, donde ver el atardecer en Mallorca
Paradís de dia, colors increïbles al capvespre

Es Trenc està considerada com una de les millors platges de Mallorca. No em preguntis si va ser la massificació, que els colors de l'aigua aquell dia no es mostraven especialment intensos o que, simplement, estava cansada. La qüestió és que no em va semblar tan espectacular com la pintaven, però vaig decidir esperar a la caiguda del Sol i, just en aquell moment, aquest lloc sí que va brillar amb llum pròpia.

Estem a la zona sud de l'illa, molt a prop de Colònia de Sant Jordi (el punt des d'on surten les excursions a Cabrera). Un mar en calma i l'extens arenal de més de dos quilòmetres és l'escenari ideal per esperar la posta de sol. La majoria de la gentada que m'havia acompanyat bona part de la tarda, va començar a desaparèixer segons s'apropava l'hora daurada. De manera que en el moment clau, estava pràcticament sola a la platja.  

Per cert, consulta l'horari de l'aparcament d'Es Trenc. És de pagament, no precisament barat i té horari de tancament. Si això no t'ha convençut pots apropar-te a una altra platja molt propera, Ses Covetes. No és més que la continuació de la platja d'Es trenc cap al nord però em comenten que està menys massificada.

 Sant Elm


Sant Elm, donde ver el atardecer en Mallorca
Vistes de Sa Dagronera al capvespre

Ull, perquè aquest lloc no és precisament dels més famosos. La tranquil·litat aquí està assegurada. Ens trobem a l'extrem occidental de l'illa, en un bonic poblet mallorquí amb vistes privilegiades a l'illot de sa Dragonera. I precisament aquesta petita porció de terra serà la protagonista durant la posta de sol.

Només has de deixar el cotxe aparcat en algun dels aparcaments habilitats a l'entrada de Sant Elm i recórrer el poble fins al final. La idea de quedar-se en algunes de les seves terrassetes és molt temptadora, però us aconsello que seguiu. Aviat trobareu un camí que voreja la costa fins arribar a una zona coneguda com a Punta Blanca (en Google Maps el trobareu perfectament). Aquí l'únic que heu de fer és escollir un lloc en el qual posar-vos còmodes i gaudir de l'espectacle.

Per als més caminadors, hi ha la possibilitat de seguir pel mateix camí fins a la Torre de Cala en Basset. Les vistes des d'aquest punt de sa Dragonera són encara més espectaculars. Això sí, no us oblideu d'una bona llanterna per fer el camí de tornada. El millor és que us descarregueu este track i no us perdeu pel camí.

1 - 1 de 1