Concerts
Festes

ENTRADAS MALLORCA LIVE FESTIVAL

Divendres, 15 Mai 2020 a Dissabte, 16 Mai 2020
82€
Calvià

Vols gaudir de dos dies de festival a Mallorca? 

Si la resposta és sí, des que Feim et donem tota la informació imprescindible que necessites coneixer per a assistir al festival del any a l'illa.


El Mallorca Live Festival se celebrarà en l'antic Aquapark de Calvià els dies 10 i 11 de maig. Podràs aconseguir els teus abonaments (aquí) i podràs comprar tant abonaments d'un dia (des de 55€) com a abonaments per als dos dies (des de 82€). El sistema de pagament en el festival serà mitjançant cashless i la càrrega prèvia de diners ( més informació: aquí). Si no vols tornar a casa després del festival hi ha una proposta d'hotels a mallorca en els quals pots allotjar-te

(llistat d'hotels) amb ofertes especials per als assistents. I si pel contrari prefereixes tornar a casa s'ha habilitat un servei de bus ( BusUpaquí ) mitjançant el qual es pot arribar al recinte del Mallorca Live a través d'unes rutes predeterminades. També pots fer accedir amb el teu cotxe ja que hi ha un pàrquing per als assistents però et recomanem que a causa de la possible aglomeració intentis evitar-lo.


Si després de tota aquesta informació vols acabar de convèncer-te et deixem el cartell del Mallorca Live Festival perquè li facis un cop d'ull i t'animis (cartell)  • Si tens algun dubte et deixem la pàgina de FAQS


INFORMACIÓ ACTUALITZADA SOBRE L'ADQUISICIÓ DE LES POLSERESPer a realitzar compres tant de begudes com de menjar dins del festival és necessari fer-lo mitjançant la polsera amb el sistema de pagament cashless. Per a aconseguir-la pots fer-ho de dues maneres:1r ABANS DEL FESTIVAL


En el centre comercial Porto Pi han habilitat un espai en la primera planta (entre la botiga natura i misako) on de 12h a 22.00 fins al dia 9 de maig podràs acudir a recollir la teva polsera sense necessitat de portar impresa l'entrada i recarregar-la amb el saldo que vulguis, amb un mínim de 20€ (més info sobre la recàrrega AQUÍ).


D'aquesta manera evitaràs possibles cues abans de la teva entrada al recinte.2n EN EL FESTIVAL


Quan arribis al recinte et canviaran la teva entrada per la teva polsera. Si has carregat diners de forma online (AQUÍ), no hauràs de fer res més, la teva polsera vindrà carregada amb el saldo que vas carregar llista perquè puguis consumir.


Si encara no la vas carregar, pots anar a les taquilles i carregar saldo en la teva polsera, amb targeta de crèdit o en metàl·lic.


Recorda que els diners gratuïts que sumen en la teva polsera en la recàrrega només es pot consumir en begudes.


  • Podràs recarregar la teva polsera tantes vegades com ho necessitis:

  • Amb diners en metàl·lic o targeta de crèdit en les taquilles.

  • A través de la web en https://mallorcalivefestival.com/cashless/

  • Et servirà per a consumicions en les barres, posats de menjar, en el market i per a comprar marxandatge.UNA VEGADA ACABI EL FESTIVAL


Et retornaran els diners que no hagis gastat (recorda que els diners free que et regalen si vas fer una càrrega online no serà retornat)


El procés de devolucions començarà el 17 de maig i podràs fer-ho des de la mateixa web fins al 30 de maig Per a la devolució hauràs d'utilitzar el formulari online de devolució*Les devolucions tindran una cost de 1€ en concepte de despeses de gestió bancaris.A continuació us deixem un vídeo explicatiu i tota la informació des de la pàgina oficial sobre la recàrrega online si triareu la segona opció i recollir les entrades a les portes del recinte.Música local i internacional, diferents escenaris, diferents estils musicals, photocall, posats per a pintar-se la cara, foodtracks i moltes sorpreses més.


Nosaltres anirem, i tu?.


null
null
null
null
null
null
Com arribar
07181 Calvià, Islas Baleares Ver en mapa
info@mallorcalivefestival.com
També podria interesar-te...
Festes
Concerts
null
ENTRADAS EL ROW MALLORCA 2019


El Bowsque Encantat!


Elrow brilla amb els primers raigs de sol. Complint la seva funció primordial d'entretenir i divertir, aconsegueix aquests dos objectius cada vegada que obre les portes. Una experiència en la qual l'espectacle, la música, el color i la diversió, elements essencials que componen l'ADN de elrow, s'uneixen per a crear aquesta experiència única i envolupant en la qual t'endinses quan travesses les portes de qualsevol dels esdeveniments, és igual la ciutat, país, continent o hora. Diversió i entreteniment desinhibit que fan de elrow una experiència única i irrepetible.


No deixis que t'ho comptin! Elrow 2019 serà história.

Aconsegueix aquí les teves entrades per a l'esdeveniment de l'any : ELROW ENTRADAS