cultura més endavant a Vilafranca de Bonany

Fires i Mercats
cultura
null
FIET 2019
El proyecto insignia de Sa Xerxa es la Fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears (FIET) .Desde el año 2002, la FIET  se celebra en Vilafranca de Bonany y congrega a miles de personas y decenas de compañías y profesionales de la gestión teatral, convirtiendo así Vilafranca en un escaparate del teatro para niños y jóvenes hecho en las Illes y más allá de nuestras fronteras.

En esta ocasión, la nueva edición de FIET se realizará del 17 al 20 de Octubre y contará con más de 20 compañías de fuera de Baleares (de Cataluña, País Vasco, La Rioja, Madrid, Andalucía y Comunidad Valenciana), con cerca de 15 compañías de las Islas Baleares y con cerca de 50 espectáculos en casi 100 funciones.

Una cita imprescindible para el público familiar y por los profesionales del sector, con jornadas profesionales, jornadas escolares, jornadas específicas para programadores y todo un abanico de actividades que convierten Vilafranca en la capital del teatro durante cuatro días.

  • Puedes consultar la programación aquí.
  • aquí puedes comprar tus entradas.
1 - 2 de 2

cultura més endavant a Vilafranca de Bonany

Exposicions d'arts plàstiques o visuals, intervencions o murals d'artistes de carrer, etc. Nits de l'art, jardins de museus en els quals s'ofereixen programes artístics, recitals poètics, Jam Sessions, glosses improvisades, etc. Teatre, dansa, cinema, música i arts experimentals. Performance. Ballades populars, el Ball de les Àguiles, el Ball dels Cossiers, etc. Sortida de gegants, na Francinaina i en Tòfol, els capgrossos, els gegantons... Correfocs, dimonis, focs artificials. La batukada. Totes aquestes coses formen part de la cultura mallorquina, tant si són pròpies com si són coses vengudes de fora. Són els nostres costums, és l'art i la mirada dels artistes, són els espais polivalents; és Rata Corner, és Casa Planas, és la Casa Museu Llorenç Villalonga, Blai Bonet i Pare Ginard, la llibreria Ideari, Es Baluard, Cine Ciutat, entre moltíssims d'altres. Som nosaltres curiosos de conèixer, enamorats per saber, il·lusionats per escoltar, fascinats de veure... És Què Feim.