Fires i Mercats

COSTITX | FIRA DE LA FLOR

10:00h
Costitx
No saps què fer a Mallorca el dia del treballador ? No et preocupis perquè des de l'equip de QuèFeim et donem la solució.

El poble de Costitx cada any celebra el dia 1 de Maig la seva coneguda Fira de la flor”. El poble es converteix en un jardí gràcies al treball dels veïns, experts jardiners, floristes, etc... que participen en la decoració de la fira. L'organitza l'Associació de veïns de Costitx i l'Ajuntament del municipi juntament amb tots els seus veïns.

Podràs comprar plantes, veure exhibicions, també trobaràs productes artesanals i agrícoles així com fruita, verdures i plantes que decoren tot el poble. Tambien podras gaudir d'exposicions de pintures i escultura, tallers d'horticultura, mostres de maquinària agrícola i cotxes antics, entre moltes altres activitats.
null
null
null
null
null
Com arribar
Plaça de la Mare de Déu, 15, 07144 Costitx, Illes Balears Ver en mapa
També podria interesar-te...
Bars i Locals
null
LA TREMENDA | TARDEO SOLIDARI
Si no saps que fer a Mallorca el dia 1 de Maig (Dia del Treballador) en La Tremenda fan un tardeo solidari a favor de la Fundació Mallorca Integra. Aquesta fundació desenvolupa estratègies que permetin millorar les condicions i qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, joves en situació de vulnerabilitat social i altres persones en situació o risc d'exclusió social.

No et perdis aquest tardeo solidari. Hi haurà montaditos, copes i bona música a càrrec del DJ Pep Noguera. Tot el que es recapti anirà destinat a la Fundació Mallorca Integra.
Fires i Mercats
null
FIRA DEL VI I DEL FORMATGE ESTELLENCS

La Fira del Vi i del Formatge és una gran ocasió per a degustar vi i formatges però també per a descobrir productes de qualitat relacionats amb activitats tradicionals. En les diferents parades podràs trobar delicioses confitures, fruites o olives mallorquines. Quant al vi cal destacar que el poble d'Estellencs és un dels municipis mallorquins que pots trobar la coneguda varietat de raïm anomenat malvasia, que permet elaborar un excel·lent vi reconegut pels enòlegs experts i aficionats. També hi ha parades en les quals pots comprar productes de qualitat elaborats artesanalment.

El mercat de la Fira del Vi i del Formatge concentra activitats dirigides tant a majors com a petits, que contribueixen a crear un ambient únic d'aquesta fira. Si no saps que fer amb nens aquest dia festiu en la fira hi ha diverses activitats entre les quals destaquem el circuit de psicomotricitat, el pintacares al costat del taller per a dibuixar, les manualitats amb suros o el joc de les olors. Aquestes activitats han estat programades gràcies a la col·laboració de la Direcció Insular d'Esports del Consell de Mallorca, la Associació Gastronòmica d'Estellencs Mateu Vidal, la Associació Menuts d'Estellencs i la Associació Gent Gran d'Estellencs.

No et perdis aquesta Fira del Vi i del Formatge d'Estellencs el Dia del Treballador, una de les fires referents de la primavera a Mallorca al costat de la Fira de les Flors de Costitx.
Activitats
Què fer amb els petits
null
PALMA INTERNATIONAL BOAT SHOW

En aquest saló nàutic participen 270 empreses i prop de 600 embarcacions, una de les xifres més altes de participació des dels seus inicis. Compta amb més de 30.187 m2, amb superyates, embarcacions en el mar i expositors.


Horari

  • Des de les 11:00h fins a les 20:00h
  • La Nit del Dimarts: 30 d'abril, des de les 11:00h fins a les 23.00

Entrades

  • Entrada 6 €
  • Passada professional: 12 € (venda online)

Serveis

  • Servei de bar-cafeteria
  • Servei de restaurant


Accessos al recinte

  • Entrada 1: Contramuelle Mollet / Avda.Antonio Maura- Enfront de l'Edifici APB

  • Entrada 2: Carrer del Moll / Comissaria del Port de Palma

  • Entrada 3: Passeig Marítim – Plaza San TelmoConsulta AQUÍ les activitats que es duran a terme durant el saló nàutic.
Fires i Mercats
Festes
null
FIRA I FESTA DES JAI | BUGER
Amb l'arribada de la primavera arriben les fires i a Búger celebren la Fira i Festa des Jai. Aquesta festa va ser recuperada en 1977 i ja és tradició que cada primer diumenge de Maig el poble de Búger s'ompli de bon ambient. La celebració estarà acompanyada d'activitats per a majors i petits com la Cursa Popular des Jai, balls tradicionals, contacontes, actuacions musicals en directe i un mercat amb paradetes plenes de productes elaborats artesanalment.

Si no saps que fer aquest cap de setmanaaquí tens el programa d'activitats de la Fira i Festa des Jai 2019.