Cultura
Conciertos

SANT SEBASTIÀ 2019 - Plaça Joan Carles I

Sábado, 19 Ene 2019
20.30h
Palma

La Verbena de San Sebastián es la noche más musical de Palma. Los escenarios toman diferentes plazas de la ciudad para ofrecer música para todos los gustos. Kiko Veneno, Celtas Cortos, Mishima, Brisa Fenoy, Elkin Robinson, Niños Mutantes y Bruno Sotos son algunas de las estrellas de la programación de este 2019.

El 19 de enero habrá en Palma un total de 30 actuaciones repartidas en ocho escenarios. Pop rock, flamenco y rumba, swing y rockabilly, pop y grandes éxitos, jazz, ball de bot, folk y música tradicional, electrónica y música urbana forman la propuesta musical de la Verbena de San Sebastián 2019.

Por primera vez, seis de las ocho plazas que conforman el mapa de conciertos de la fiesta del 19 de enero contarán con medidas para personas con necesidades especiales, como subtítulos, bucles magnéticos o plataformas vibratorias.20.30 H GO CACTUS 

Guanyadors de l’Art Jove 2018 presentaran el seu primer EP Hi, we are cactus, que edita la discogràfica mallorquina Blau. Les seves cançons sonen ràpides i urgents. Destaquen per la seva energia i la seva capacitat d’interpretació d’un trio extremadament jove, amb melodies fresques i arranjaments que sonen sixties, partint del rock surfer.

21.15 H OMBRA 

Ombra és un quartet format l’estiu del 2014. La banda, malgrat els seus pocs anys de vida, ha realitzat nombrosos concerts a l’illa recorrent les seves millors sales i festivals. Han guanyat concursos com el Hard Rock Rising o el concurs de bandes del Festival Granada Sound, que va ser el seu primer concert fora de l’illa. Ens presentaran el seu nou disc Walk up the walls, editat per Flor y Nata Records. 

22.30 H MISHIMA 

Mishima és un grup de música pop, amb influència de la cançó d’autor, creat a Barcelona l’any 1999. El veritable reconeixement els va arribar amb la publicació del tercer disc Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa (2005), un àlbum íntegrament en català.
Han publicat vuit discs, el 5 de maig de 2017 va sortir el seu darrer disc: Ara i res. Un àlbum més reposat, però on recuperen la seva essència.

00.15 H NIÑOS MUTANTES 

Niños mutantes és un grup indie-rock format a Granada als 90. Amb el disc El sol de invierno pugen de forma definitiva a la primera plana de l’indie a Espanya. Des d’aquell moment comencen a tocar a festivals com Contemporánea o el FIB, fins que fan el salt a Amèrica del Sud.
Amb el seu darrer treball Diez (2017) exploren nous horitzons sota la producció de César Verdú i León Benavente, apostant per un so més elèctric i potent.
null
Cómo llegar
Pl. Joan Carles I