Un món de mil dimonis

Dimarts, 12 Set 2017

UN MÓN DE MIL DIMONIS A MALLORCA"Mil Dimonis" és una iniciativa del Consell de Mallorca a través de la Casa pare Ginard. Museu de la Paraula (Fundació Mallorca Literària). A través de fotografies de José Juan Luna 'Potti' i textos de Rafel Ginard, la mostra fa un repàs de la devoció dimoniera a Mallorca, lligada a tradicions, creences i cultes pagans i religiosos. Aquesta mirada local pren relleu en acarar-se a la diversitat de representacions de dimonis al món.

A la mostra s'hi incorporen expressions culturals d'arreu del planeta, a través d'una selecció de les imatges dels fotògrafs Friso Spoelstra (sèrie Devils & Angels, 2016) i Charles Fréger (sèries Wilder Mann, 2012, i Yokainoshima, 2015). S'inclou també un Mapamundi que recull i ubica 50 representacions de dimonis d'arreu del món, a través d'il·lustracions creades per Melicotó.

La selecció, basada en la recerca de l'antropòleg Francesc Sureda Alemany, ens permet descobrir expressions universals i ancestrals que ens connecten i alhora ens singularitzen.
Més informació a www.mildimonis.cat

De dilluns a divendres: de 10:00 a 13:30 i de 16:30 a 21:00 hores.

 


INFORMACIÓ:

Capdepera
Data: Fins al 26 de gener
Horari: 10.00 h.
Telèfon: 971 56 30 52
Entrada: Gratuït