Restaurants més endavant a Portals Nous

Què fer amb els petits
Restaurants
null
El brunch mexicano de OD Portals
El tercer diumenge de cada mes ja tens pla per menjar !!! Un Branch Mexicà amb animació infantil. Comptem de les 14 a les 17 h amb les animació de les noies de Froggies i és gratuït, només cal venir a menjar. A més aquest dia tenim també Mariachis i hi ha un ambient familiar espectacular.
El Mexican Brunch ens acosta la gastronomia de Mèxic en un entorn incomparable i un ambient perfecte per a tota la família.
Després de degustar el welcome drink, els assistents tenen una variada oferta de plats frescos com guacamole, nachos, ceviche, amanides, tacs, chili amb carn, costelles marinades acompanyats de deliciosos còctels.
Un cop els nens han menjat, l'equip de Froggies té preparades un munt d'activitats per a ells, com jocs musicals, face painting, tallers i manualitats que es desenvolupen a les sales de l'hotel.
Mentre els petits s'ho passen bomba, els adults poden seguir gaudint del bufet i els còctels tranquil·lament, escoltant la música en directe dels Mariachis Reis de Jalisco i, si el temps ho permet, prenent el sol a la terrassa del restaurant.
És imprescindible fer la reserva prèviament per telèfon o enviant un correu electrònic a l'hotel.
1 - 1 de 1

Restaurants més endavant a Portals Nous

Sabors mediterranis, exòtics, afrodisíacs, picants, etc. Tot quant estàs cercant. El que volem dir és que aquí podreu trobar des d'un bon trempó fins al sushi més exquisit de l'illa. Procuram, especialment, citar els restaurants de cuina mallorquina de més renom perquè volem de tot cor que perdurin i que sobrevisquin a les grans cadenes que de cada cop més arriben als llocs més turístics de Mallorca. No obstant això, també reconeixem la gastronomia internacional perquè som uns sibarites i ens agrada tot. A Què Feim tenim un equip actiu i, per això, ens agrada trescar món i descobrir sempre llocs diferents, ens agrada que encara l'illa ens pugui sorprendre. Així, a cada punt de Mallorca que anam, triam un restaurant on dinar o sopar i, si ens ha agradat, l'afegim a la nostra web perquè deixi de ser un punt amagat en el mapa i esdevingui un punt clau per a menjar X; com un dia va arribar que a Montuïri feien uns «pa amb oli» que feien por de bons que eren o com ara ens ha arribat que hi ha un lloc que es diu Cassai decorat o bé de manera rústica o bé ambientat en la mar que deixa tothom amb ganes de tornar-hi. També que per la Colònia de Sant Jordi hi havia un lloc que es deia Colonial on es feien uns gelats boníssims i cremosos i on s'havia introduït la bolla de Cookies que era massa de llavors ençà o que ara ha aparegut un edifici de tres plantes que es diu Laos on es poden menjar delícies i després fer una mica de bauxa. Totes aquestes coses que arriben de boca en boca, en una cadena que pot durar anys i anys, nosaltres les podem fer arribar ràpidament perquè com ja hem dit, ens agrada conèixer món i donar-lo a conèixer.