Restaurants més endavant a Pollença

Restaurants
Mallorquín
Restaurante La Fonda (Pollença)
Restaurante La Fonda (Pollença)

Como suelo hacer normalmente, antes de ir a un restaurante llamo a un lugareño y le pregunto. Y en este caso tampoco me falló. La Fonda resultó ser una gratísima sorpresa, tanto por su cocina como por el encanto del local, una casa del centro histórico de Pollença, donde se respira la épica de los moros y cristianos, "La Patrona", el pirata Dragut y el pollencí Joan Mas, que lideró la resistencia del pueblo contra los piratas.

Estábamos buscando cocina mallorquina, porque estábamos con unos amigos sevillanos, y en La Fonda la encontramos, variada y de buenísima calidad: tumbet, caracoles, frito (de cordero y de marisco), arroces (brut, meloso, en paella ...), distintos pescados a la mallorquina, calamar (local) a la plancha, paletilla de cordero lechal, faraona cocinada con frutos secos (la faraona es un ave, del tipo pularda, pintada ...), y el cabrito de Pollença, según pone en la carta "cocinado a la mediterránea" ... sencillamente maravilloso! Cocinado con salsa, sabrosísimo, la carne se derritía en la boca ... sensacional! Además, tienen otras cosas, no específicamente mallorquinas, que seguro que también están muy bien.

La chica que nos atendió, muy amable y correctísima, nos recomendó un vino de la zona, el Mortitx, que también fue buenísimo (si encuentras producto local de calidad, yo soy partidario de probarlo). Y de postre, como estábamos muy llenos, sólo pedimos un típico gató con helado de almendra, muy bien!

1 - 1 de 1

Restaurants més endavant a Pollença

Sabors mediterranis, exòtics, afrodisíacs, picants, etc. Tot quant estàs cercant. El que volem dir és que aquí podreu trobar des d'un bon trempó fins al sushi més exquisit de l'illa. Procuram, especialment, citar els restaurants de cuina mallorquina de més renom perquè volem de tot cor que perdurin i que sobrevisquin a les grans cadenes que de cada cop més arriben als llocs més turístics de Mallorca. No obstant això, també reconeixem la gastronomia internacional perquè som uns sibarites i ens agrada tot. A Què Feim tenim un equip actiu i, per això, ens agrada trescar món i descobrir sempre llocs diferents, ens agrada que encara l'illa ens pugui sorprendre. Així, a cada punt de Mallorca que anam, triam un restaurant on dinar o sopar i, si ens ha agradat, l'afegim a la nostra web perquè deixi de ser un punt amagat en el mapa i esdevingui un punt clau per a menjar X; com un dia va arribar que a Montuïri feien uns «pa amb oli» que feien por de bons que eren o com ara ens ha arribat que hi ha un lloc que es diu Cassai decorat o bé de manera rústica o bé ambientat en la mar que deixa tothom amb ganes de tornar-hi. També que per la Colònia de Sant Jordi hi havia un lloc que es deia Colonial on es feien uns gelats boníssims i cremosos i on s'havia introduït la bolla de Cookies que era massa de llavors ençà o que ara ha aparegut un edifici de tres plantes que es diu Laos on es poden menjar delícies i després fer una mica de bauxa. Totes aquestes coses que arriben de boca en boca, en una cadena que pot durar anys i anys, nosaltres les podem fer arribar ràpidament perquè com ja hem dit, ens agrada conèixer món i donar-lo a conèixer.