Restaurants a Mallorca

Restaurants
santosha
Santosha

Creat en 2016 per Ruth i Eren, es restaurant reuneix es gusts des seus anys de viatge i es diferents ambients culturals juntament amb es seu amor per Mallorca i es seu compromís per oferir un menjar honest i sostenible.

Juntament amb un apassionat i talentós equip internacional, ells estan an es capdavant de Santosha i continuen fent feina a sa seva evolució. Des des proveïment dets ingredients fins a sa preparació, cuinat, servici i netedat, s'equip complet està involucrat i fan ses seves aportacions creatives.

Es compromís per tenir un ambient de treball sa i agradable és primordial.

Durant es dia, és perfecte per un menjar ràpid i sana, un cafè acompanyat d'una tortada casolana o un brunch consistent amb tota sa família. Es menú aporta influències de tot el món, es menjar és fresc, creativa i cuinada a l'instant.

Sa carta des sopar és reduïda i barata freqüentment d'acord amb sa disponibilitat des producte local, encara que sempre usant moltes herbes fresques i gusts vibrants. Ademés, oferim opcions vegetarianes i veganas, així com carn procedent d'animals de pastura lliure i peix d'origen sostenible. Tot acompanyat d'una selecció d'impressionants vins orgànics locals.

Localisat en un preciós edifici antic en un carrer petita des cor de Palma, Santosha és una harmoniosa fusió gastronòmica i una mescla de cultures i dissenys.

S'estil aquí és fresc, eclèctic i pràctic. S'interior és gran an es mateix temps que íntim i versàtil, ja que està distribuït durant diverses sales. Inclou un petit pati interior i un acollidor cine privat, sa qual cosa ho fa perfecte tant per petits com atura grans grups, així com per sa celebració d'esdeveniments privats.

Restaurants
La Perla de La Habana Mallorca
La Perla de la Habana
Som l'únic restaurant d'especialitats cubanes a Palma. Oferim un producte únic, plats típics elaborats de manera totalment artesanal i casolana seguint totes les tradicions culinàries del nostre país. Tot això en un ambient acollidor, amb la millor música ambiental cubana i un tracte personalitzat, familiar i proper. Oferim una experiència única per als sentits.

La cuina cubana és una combinació de cuines del món. Les seves receptes són la fusió de tècniques i tradicions espanyoles, africanes, xineses, franceses i ciertainfluencia caribenya en la utilització d'espècies. El nostre menjar és única i molt diferent a la resta de cuines del Carib, especialment a la mexicana. Els nostres plats típics no contenen picant.
El sabor dels fesols negres acabats de fer, l'aroma de la carn rostida en suc de taronja agra o la sensualitat de les fruites tropicals convertides en postres exquisits, són un exemple d'això.

La nostra Cuinera ...
Cuinera per tradició familiar. Totes les receptes què elaboren surten de la memòria, els records, els sabors, les olors de la seva infància, quan els seus avis cuinaven per a tota la família. Aquesta va ser la seva escola.

La nostra Equip ...
Ambient cent per cent familiar, vam iniciar el negoci fa ja 17 anys a Menorca i hem continuat unit, millorant i creixent dia a dia en família. A Qui arriba al nostre restaurant intentem transmetre-aquesta sensació d'afecte, confiança i alegria.
Què fer amb els petits
Restaurants
null
El brunch mexicano de OD Portals
El tercer diumenge de cada mes ja tens pla per menjar !!! Un Branch Mexicà amb animació infantil. Comptem de les 14 a les 17 h amb les animació de les noies de Froggies i és gratuït, només cal venir a menjar. A més aquest dia tenim també Mariachis i hi ha un ambient familiar espectacular.
El Mexican Brunch ens acosta la gastronomia de Mèxic en un entorn incomparable i un ambient perfecte per a tota la família.
Després de degustar el welcome drink, els assistents tenen una variada oferta de plats frescos com guacamole, nachos, ceviche, amanides, tacs, chili amb carn, costelles marinades acompanyats de deliciosos còctels.
Un cop els nens han menjat, l'equip de Froggies té preparades un munt d'activitats per a ells, com jocs musicals, face painting, tallers i manualitats que es desenvolupen a les sales de l'hotel.
Mentre els petits s'ho passen bomba, els adults poden seguir gaudint del bufet i els còctels tranquil·lament, escoltant la música en directe dels Mariachis Reis de Jalisco i, si el temps ho permet, prenent el sol a la terrassa del restaurant.
És imprescindible fer la reserva prèviament per telèfon o enviant un correu electrònic a l'hotel.
1 - 12 de 13

Restaurants a Mallorca

Sabors mediterranis, exòtics, afrodisíacs, picants, etc. Tot quant estàs cercant. El que volem dir és que aquí podreu trobar des d'un bon trempó fins al sushi més exquisit de l'illa. Procuram, especialment, citar els restaurants de cuina mallorquina de més renom perquè volem de tot cor que perdurin i que sobrevisquin a les grans cadenes que de cada cop més arriben als llocs més turístics de Mallorca. No obstant això, també reconeixem la gastronomia internacional perquè som uns sibarites i ens agrada tot. A Què Feim tenim un equip actiu i, per això, ens agrada trescar món i descobrir sempre llocs diferents, ens agrada que encara l'illa ens pugui sorprendre. Així, a cada punt de Mallorca que anam, triam un restaurant on dinar o sopar i, si ens ha agradat, l'afegim a la nostra web perquè deixi de ser un punt amagat en el mapa i esdevingui un punt clau per a menjar X; com un dia va arribar que a Montuïri feien uns «pa amb oli» que feien por de bons que eren o com ara ens ha arribat que hi ha un lloc que es diu Cassai decorat o bé de manera rústica o bé ambientat en la mar que deixa tothom amb ganes de tornar-hi. També que per la Colònia de Sant Jordi hi havia un lloc que es deia Colonial on es feien uns gelats boníssims i cremosos i on s'havia introduït la bolla de Cookies que era massa de llavors ençà o que ara ha aparegut un edifici de tres plantes que es diu Laos on es poden menjar delícies i després fer una mica de bauxa. Totes aquestes coses que arriben de boca en boca, en una cadena que pot durar anys i anys, nosaltres les podem fer arribar ràpidament perquè com ja hem dit, ens agrada conèixer món i donar-lo a conèixer.