Restaurants a Can Pastilla

Restaurants
Carnes
Ca'n Torrat
Ca'n Torrat

Restaurant especialisat únicament en carns, encara que també se poden trobar ensalades. Sa carn, com es propi nom des restaurant indica, és a sa brasa (torrada).
Lo original i lo que li diferencia d'altres bons restaurants, és que se pot veure com es cuiners rosteixen sa carn en ses parrilas situades a sa caseta que tenen en s'exterior a manera de cuina.
Quan arribes te serveixen pa moreno torrat amb alioli, una salsa de tomàtiga i olives. Ses ensalades són molt bones i grans (ideals per compartir). I ses carns són delicioses (filet de vedella, entrecot, chuletitas de mè...). Demanis lo que demanis la t'acompanyen amb una palangana de patates fregides (no congelades) amb alls i prebes vermells rostits, boníssimes!

Com a postres, estan es típics mallorquins (com per exemple es gatóamb gelat d'ametla) i després tenen tiramisú, tortada de formatge amb nabius, etc. Ademés tenen una bona carta de vins.

Es local és molt gran. Tenen acollidors menjadors, xemeneies (enceses en s'hivern), vistes an es seus jardins i terrasses exteriors, on en s'estiu s'està genial a defora.
S'horari és d'una des migdia fins a altes hores de sa dematinada. Es dimecres està tancat.
No sol haver-hi problemes per trobar lloc a causa que posseeixen pàrquing propi.

1 - 1 de 1

Restaurants a Can Pastilla

Sabors mediterranis, exòtics, afrodisíacs, picants, etc. Tot quant estàs cercant. El que volem dir és que aquí podreu trobar des d'un bon trempó fins al sushi més exquisit de l'illa. Procuram, especialment, citar els restaurants de cuina mallorquina de més renom perquè volem de tot cor que perdurin i que sobrevisquin a les grans cadenes que de cada cop més arriben als llocs més turístics de Mallorca. No obstant això, també reconeixem la gastronomia internacional perquè som uns sibarites i ens agrada tot. A Què Feim tenim un equip actiu i, per això, ens agrada trescar món i descobrir sempre llocs diferents, ens agrada que encara l'illa ens pugui sorprendre. Així, a cada punt de Mallorca que anam, triam un restaurant on dinar o sopar i, si ens ha agradat, l'afegim a la nostra web perquè deixi de ser un punt amagat en el mapa i esdevingui un punt clau per a menjar X; com un dia va arribar que a Montuïri feien uns «pa amb oli» que feien por de bons que eren o com ara ens ha arribat que hi ha un lloc que es diu Cassai decorat o bé de manera rústica o bé ambientat en la mar que deixa tothom amb ganes de tornar-hi. També que per la Colònia de Sant Jordi hi havia un lloc que es deia Colonial on es feien uns gelats boníssims i cremosos i on s'havia introduït la bolla de Cookies que era massa de llavors ençà o que ara ha aparegut un edifici de tres plantes que es diu Laos on es poden menjar delícies i després fer una mica de bauxa. Totes aquestes coses que arriben de boca en boca, en una cadena que pot durar anys i anys, nosaltres les podem fer arribar ràpidament perquè com ja hem dit, ens agrada conèixer món i donar-lo a conèixer.