Festes
null
Carnaval de Binissalem 2020
Binissalem celebra sus fiestas de carnaval el sábado 22 de Febrero. La concentración será a las 16:00 h en la Plaza Constitución y se desfilará por las calles: Reg, Llorenç Moyà, Sac, Bonaire, Concepció y Plaça Església. Al llegar habrá animación en la Plaza.

Por otra parte el jueves 20 de febrero, Dijous llarder, a las 20:00 h, en el Casal de Cultura de Can Gelabert, Toni Pol Marcús nos ofrecerá la conferencia "La Magia del Carnaval".

Restaurants
null
RESTAURANT | CAN ARABÍ

El restaurant està situat en un entorn natural i compta amb unes fantàstiques vistes al poble de Binissalem. Els fundadors van començar l'activitat del restaurant per a donar a conèixer l'exquisida cuina local i aconseguir que els paladars més exigents visitessin el Restaurant Can Arabí. La cuina del restaurant s'ha especialitzat en la millor gastronomia local, amb les carns més sucoses, els peixos més frescos i delicioses postres elaborades artesanalment. Són especialistes en: arrossos, fideus de vermar i carn a la pedra.

Ofereixen una gran varietat de vins locals i nacionals, ja que compten amb celler propi. De les seves instal·lacions cal destacar l'ampli jardí i el bar piscina.

Can Arabí li ofereix diferents possibilitats per a gaudir. Compten amb pàrquing propi, zona infantil per a que els més petits gaudeixin de forma segura i els papàs i mamàs puguin degustar els nostres plats tranquil·lament.


El preu mitjà per persona és de 35 €.

Dilluns tancat 

1 - 3 de 3