Què fer amb els petits demà a Palma

cultura
Què fer amb els petits
null
CAIXA FORUM | L'ART D'EXPLICAR HISTÒRIES
No saps què fer avui a Mallorca? De l'1 de maig al 22 de setembre de 2019 podràs visitar en CaixaForum Palma una nova exposició sobre Disney: L'art d'explicar històries.

L'art de explicar històries ha jugat sempre un important paper per a la humanitat. Seguint aquesta tradició, Disney ha desenvolupat durant dècades una forma particular de narrar que ha convertit les seves pel·lícules en peces principals de l'imaginari i l'entreteniment del cinema del segle XX. Moltes d'elles es basen en mites, llegendes, rondalles i contes de fades.
A través de materials originals, Disney: L'art d'explicar històries conta el salt de personatges i trames dels relats de tradició oral al moviment i a la sensibilitat del cinema d'animació.


ENTRADES

  • Preu: 5€ (clients CaixaBank i menors de 16 anys entren gratis).
  • Compra les teves entrades a través d'aquest enllaç.
HORARIS
  • De Dilluns a Dissabte de 10.00 a 20.00 h.
  • Diumenges i Festius d'11.00 a 14.00 h.
  • 18 de Maig (Dia Internacional dels Museus, entrada gratuïta) de 10.00 a 21.00 h.
Què fer amb els petits
null
Chefs(in) KIDS!
A les nostres classes aprenen no només tècniques de cuina, productes o aliments, també la disciplina que envolta la cuina, el treball en equip, la neteja del teu propi espai de treball .

Treballem amb productes frescos i de temporada, animant als petits a provar les diferents formes de cuinar-los, els seus sabors, olors i combinacions possibles.

Els petits desenvolupen i descobreixen les seves pròpies habilitats en les diferents tècniques que els anem ensenyant, aprenen a prestar atenció al Xef, a preguntar, a provar i sobretot a crear i innovar segons es vagin inspirant.
Les classes ajuden també al desenvolupament de multitud d'habilitats, com la motricitat finaal utilitzar amb destresa els diferents i diversos estris de cuina.
Capacitat d'improvisació i resolució de problemes sense conflictes, moltes vegades la cuina va contrarellotge, se'ns oblida algun ingredient, alguna cosa no surt com debería..etc .. el pensar com arreglar i ser capaç de millorar-lo en curts períodes de temps, és una altra de les habilitats que desenvolupen els nostres petits!

Molts dels nostres nens ja des de petits mostren actituds favorables al món de l'hostaleria, els fascinen els programes relacionats amb la cuina, coneixen els noms de famosos xefs, tenen un alt coneixement de productes i espècies ... etc
Per a ells, el nostre centre és sens dubte un punt de referència, per la nostra qualitat i renom dels nostres mestres xefs.

Però també comptem amb nens que volen provar o senten curiositat per aprendre coneixements i experiències noves, volen veure, experimentar i gaudir aprenent receptes, tècniques .., per a ells Xefs (in) és el seu lloc. Ells són els nostres reptes, petits que han de gaudir dia a dia, que hem de mantenir la seva curiositat amb novetats, professionalitat i sobretot amb molts bones estones !!
Així que t'ho posem fàcil !! Tant si el teu petit ja és un petit Mini-Xef a casa, com si és un petit amb curiositat i ganes de provar coses diferents, llavors, has trobat la extraescolar que més li va a molar.

Apuntali a les classes de cuina de xefs (in) Kids! i aprendrà.
La profe-xef és Victòria Rosselló, acompanyada per la nostra profe Marina Frau, que s'encarrega de que la classe funcioni de meravella
Les classes duren 1 hora i 15 minuts.

Cada setmana cuinem alguna cosa diferent que podràs portar-te a casa teva.
Si durant les vacances escolars o els caps de setmana vols fer alguna cosa diferent, en Xefs (in) Kids organitzem tallers de cuina que t'encantaran.
En els nostres tallers, cuines, s'ho passen bé, coneixen nous amics, fan manualitats i es preparen la seva pròpia berenar !!!
Què fer amb els petits
null
CHIQUIPARK | NAUTILUS PARK
A l'interior del Palma Aquarium hi ha un chiquipark anomenat Nautilus Parc. Compta amb el seu característic volcà pel qual els teus fill/as podran grimpar fins al cim i després descendir pel seu enorme tobogan. El *chiquipark compte també amb una piscina de boles, nombrosos tobogans, etc. Els papàs i les mamàs poden relaxar-se en la cafeteria mentre tenen als seus nens a la vista.
Què fer amb els petits
Activitats
null
MALLORCA BOWLING
No saps que fer avui a Mallorca? Diverteix-te a Mallorca Bowling, molt més que bitlles a Palma! Compten amb 8 pistes de bitlles que faran que passades un dia inoblidable. A més podràs divertir-te en les seves màquines recreatives. I si ets més dels clàssics, pots divertir-te en els seus futbolins o billars. 
Durant les nits dels caps de setmana, celebren esdeveniments, nits de karaoke, etc. Roman atent la seva pàgina de Facebook i no et perdis cap esdeveniment!

BOLERA
Disposen de 8 pistes, boles de tots els pesos, barreres infantils i rampes de bitlles per als més petits.

KARAOKE
Arrenca't a cantar cada cap de setmana en el seu nou *Karaoke situat en la planta de dalt.

PARC INFANTIL
Estrenen el seu parc infantil perquè els més petits tinguin diversió al màxim.

RECREATIUS
Un entorn agradable amb diverses àrees de joc diferenciades on gaudir de l'última oferta en jocs.

CAFETERIA
En la seva cafeteria podràs relaxar-te mentre esperes el teu torn, o celebrar la teva gran victòria. Coneix la seva carta, les millors hamburgueses de Palma t'estan esperant.

Si tens fills, podran celebrar el seu aniversari en les seves instal·lacions. Ofereixen diferents opcions perquè passin un dia inoblidable. I si ets major de 14 anys i vols celebrar el teu aniversari, o qualsevol altra ocasió especial, no dubtis a explicar-l'hi, 

Horari:
  • Dilluns a Dijous de 17.00 a 1.00 h.
  • Divendres i vespres de festius de 17.00 a 4.00 h.
  • Dissabtes d'11.00 a 4.00 h.
  • Diumenges i festius d'11.00 a 1.00 h.
1 - 12 de 35

Què fer amb els petits demà a Palma

Heu de pensar i creure que a Mallorca hi ha molta varietat d'esdeveniments i molt d'ells són plans que podem fer amb els nostres fills. Ningú no es vol quedar a casa limitat perquè no coneix què pot fer amb els petits, per això, des de l'equip de Què Feim intentam cercar aquells plans que són adaptats per a la família, aquells que només són pels infants o aquells que són exclusius per adults. Així, en aquesta secció, podreu trobar qualsevol informació relacionada amb activitats infantils i juvenils o en família: campaments, animacions, contacontes, tallers, etc. i activitats per adults en les quals podem participar-hi també els més petits, com per exemple un festival de dia, activitats artístiques en un context determinat, activitats d'aventura, etc. Veim, llavors, que no tenim el perquè de quedar-nos a casa perquè els nostres fills són massa petits i que hi ha una gran ventall d'opcions per fer amb els més menuts. És un factor molt positiu, tant pels pares com pels fills, que des de ben petits siguin exposats davant diferents espais i espectacles sensorials, ja que serà gratificant en el seu desenvolupament autònom i artístic. Poder ballar un swing o un bolero amb el teu fill o filla és una sensació difícil d'explicar, anar a un teatre de titelles i veure com els fascina tot plegat, gaudir del cinema a la fresca fent un picnic a la gespa, participar en una animació com a la seva parella, etc.; instants màgics que quedaran en el record per a tota la vida. Ara, pensar què fer amb els petits no serà cap tasca que ens hagi de preocupar. Pares i mares, ara només heu de pensar a gaudir.