Què fer amb els petits cap de setmana a Portals Nous

Què fer amb els petits
Restaurants
null
El brunch mexicano de OD Portals
El tercer diumenge de cada mes ja tens pla per menjar !!! Un Branch Mexicà amb animació infantil. Comptem de les 14 a les 17 h amb les animació de les noies de Froggies i és gratuït, només cal venir a menjar. A més aquest dia tenim també Mariachis i hi ha un ambient familiar espectacular.
El Mexican Brunch ens acosta la gastronomia de Mèxic en un entorn incomparable i un ambient perfecte per a tota la família.
Després de degustar el welcome drink, els assistents tenen una variada oferta de plats frescos com guacamole, nachos, ceviche, amanides, tacs, chili amb carn, costelles marinades acompanyats de deliciosos còctels.
Un cop els nens han menjat, l'equip de Froggies té preparades un munt d'activitats per a ells, com jocs musicals, face painting, tallers i manualitats que es desenvolupen a les sales de l'hotel.
Mentre els petits s'ho passen bomba, els adults poden seguir gaudint del bufet i els còctels tranquil·lament, escoltant la música en directe dels Mariachis Reis de Jalisco i, si el temps ho permet, prenent el sol a la terrassa del restaurant.
És imprescindible fer la reserva prèviament per telèfon o enviant un correu electrònic a l'hotel.
1 - 1 de 1

Què fer amb els petits cap de setmana a Portals Nous

Heu de pensar i creure que a Mallorca hi ha molta varietat d'esdeveniments i molt d'ells són plans que podem fer amb els nostres fills. Ningú no es vol quedar a casa limitat perquè no coneix què pot fer amb els petits, per això, des de l'equip de Què Feim intentam cercar aquells plans que són adaptats per a la família, aquells que només són pels infants o aquells que són exclusius per adults. Així, en aquesta secció, podreu trobar qualsevol informació relacionada amb activitats infantils i juvenils o en família: campaments, animacions, contacontes, tallers, etc. i activitats per adults en les quals podem participar-hi també els més petits, com per exemple un festival de dia, activitats artístiques en un context determinat, activitats d'aventura, etc. Veim, llavors, que no tenim el perquè de quedar-nos a casa perquè els nostres fills són massa petits i que hi ha una gran ventall d'opcions per fer amb els més menuts. És un factor molt positiu, tant pels pares com pels fills, que des de ben petits siguin exposats davant diferents espais i espectacles sensorials, ja que serà gratificant en el seu desenvolupament autònom i artístic. Poder ballar un swing o un bolero amb el teu fill o filla és una sensació difícil d'explicar, anar a un teatre de titelles i veure com els fascina tot plegat, gaudir del cinema a la fresca fent un picnic a la gespa, participar en una animació com a la seva parella, etc.; instants màgics que quedaran en el record per a tota la vida. Ara, pensar què fer amb els petits no serà cap tasca que ens hagi de preocupar. Pares i mares, ara només heu de pensar a gaudir.