Activitats
null
¡La exposición "Dragonera Blava" llega a Porto Pi Centro!
Esta obra se creó a raíz de la campaña “Conoce tu Área Marina Protegida de Sa Dragonera”, apoyada por Save The Med Foundation y Marilles Foundation con el propósito final de promover los valores ecológicos del entorno marino del islote de Sa Dragonera.

Con ella se pretende acercar la reserva marina a los residentes de Mallorca y visibilizar el sentimiento de orgullo de los ciudadanos de Andratx y alrededores para que sientan, cuiden y protejan la reserva.

¡No te la pierdas, visítala en la primera planta del centro comercial Porto Pi!
cultura
Activitats
null
Tour per l'antic Call Jueu de Palma
Tour a peu de 2 hores per l'antic Call Jueu de Palma
La nostra caminada cultural comença al nucli antic en el punt d'entrada a l'antic barri jueu, que es remunta a l'era musulmana de Mallorca, el "Call Major". El terme "call" en català vol dir "Barri Jueu".
Al Call Major trobarem restes de sinagogues, així com l'estàtua de l'famós cartògraf jueu de segle XIV Jafuda Cresques, qui juntament amb el seu pare Cresques Abraham, van ser els primers a completar un atles mundial i ajudar a dilucidar els viatges de Cristòfor Colom.

Aprendreu sobre la Inquisició, les conversions forçades i el sorgiment dels "Cripto-jueus" o "Xuetes" que van professar públicament el catolicisme mentre professaven en privat el judaisme. Les sinagogues es van construir en secret en cases particulars. Visitarem els carrers específiques on els "Xuetes" es van veure obligats a viure-hi i treballar fins a la dècada de 1960. Encara s-hi poden trobar signes d'aquesta comunitat "secreta", ja que moltes de les joieries actuals s'han mantingut dins de les seves famílies durant generacions . Fins i tot, la nostra famosa ensaïmada mallorquina, la cuinaven cripto-jueus a posta amb saïm)per justificar la seva conversió (els jueus no mengen porc).

Us ensenyarem on antigament es trobava la sinagoga principal, el Centre d'Interpretació de l'Barri Jueu de Palma Maimo ben Faraig i compartirem molta informació, dades històriques i fets transcendentals de la nostra rica història jueva a l'illa.

Saps que vol dir l'expressió mallorquina "fer dissabte"? Idò, et comptarem seu origen i molt més.
T'esperem. No dubtis a apuntar-t'hi ni a sol·licitar-ne informació per als nostres tours privats sota demanda en jewishmajorca@gmail.com

Concerts
null
Jazz Palma Festival 2020
El Jazz Palma Festival volverá a celebrarse en Palma del 17 al 23 de febrero del 2020, después de la última edición que tuvo lugar en el año 1991. Los abonos y las entradas del Jazz Palma Festival 2020 se pondrán a la venta el viernes 24 de enero. Para esta edición habrá dos tipos de abonos y entradas con el precio adaptado según los conciertos.


Conciertos Jazz Palma Festival:


Precios Jazz Palma Festival:
 • Teatre Municipal Xesc Forteza
  • Conciertos sencillos: anticipada 12€ y en taquilla 15 €
  • Conciertos dobles: anticipada 18 €y en taquilla 20 €
  • Concierto de Kenny Garret: anticipada 30 € y en taquilla 35 €
 • Teatre Principal
  • Concierto de Avishai Cohen: desde 8 hastaa 35 €
 • Es Gremi Centre Musical
  • Concierto de Jorge Pardo: desde 20 hasta 35 €
 • Bonos de conciertos:
  • Bono de 140 €: acceso a todos los conciertos de pago
  • Bono de 50 €: acceso a un concierto sencillo + un concierto doble + un concierto de cabeza de cartel
cultura
null
Jornada de puertas abiertas | Catedral de Mallorca
Con motivo del Día de las Islas Baleares, el 29 de febrero la Catedral de Mallorca abrirá sus puertas a todo el público. El visitante podrá conocer la Catedral, uno de los iconos góticos más representativos de las Baleares. Esta jornada se desarrollará de 10:00 a 14:15 h.

cultura
null
Theatre is coming | Teatre de Barra
La nueva edición de Teatre de Barra está dedicada a las series televisivas. Durante seis jueves se representarán cinco obras en cinco bares diferentes.

 • Westworld Mallorca (en el Bar la Tertúlia)
"El famós parc temàtic del "Far West americà" aterra a Mallorca però alguna cosa no acaba de funcionar bé. És de nit a un bar solitari i un tècnic de la companyia ha de revisar un androide amb problemes. Què podria anar malament? Benvinguts a Westworld Mallorca. Benvinguts al futur."


 • L'origen de The Big Bang Theory (en Cafetería Bon-Bon)
"Penny i Sheldon Cooper, els dos personatges més emblemàtics de The Big Bang Theory, són els protagonistes d’aquesta història on, una vegada més, podrem veure les excentricitats de Sheldon i descobrir el veritable origen de la sèrie."


 • Fleabag: Anatomia d'un Spoiler (en In Café)
En Joan i na Joana són molt fans de les series. Les series que veuen plegats són sagrades. Els espoilers són sagrats. El que no saben és que, de vegades, es poden convertir en un termòmetre que posa a prova la temperatura d'una relació. La seva relació. Sobreviuran?


 • Sherlock... y el caso del asesino al cuadrado (en Clàssic Blanquerna)
Uns misteriosos tirants tacats de sang i el seu infal•lible instint, porten a John Watson a un bar de Blanquerna per a investigar una onada de crims. Una obra d'humor absurd amb alguns acudits molt...elementals.

 • Bar Mirror (en La Reserva)
Merche està molt contenta perquè li ha arribat un paquet bastant especial relacionat amb el seu passat... Per desgràcia, a vegades, les coses no surten com una espera...


Ya puedes comprar tus entradas en la librería Drac Magic en su horario comercial y en el Bar Arribar durante la tarde. El precio por entrada es 3,50€. Ahí mismo podrás consultar el programa completo y elegir que obras quieres ver.
Què fer amb els petits
null
Sábado en el museo | Es Baluard
¡Familia, los sábados toca venir al museo! Talleres dirigidos a niñas y niños acompañados por adultos

 • Talleres con reserva previa en el 971908201
 • Inscripción abierta un mes antes de la fecha de inicio de cada taller
 • Precio: 1€ por niñ@

Los talleres girarán en torno a la exposición «ANA VIEIRA. El hogar y la huida» con dos propuestas diferentes, según las edades de los niños y niñas participantes. Proyecto en colaboración con Sa Galania. Art, cultura i mediació.

On comença ca nostra? (6-12 años)
Sábados 22 de febrero, 7, 14 y 21 de marzo de 2020 a las 11.30h.

Introduciremos la llave en la cerradura, cruzaremos el recibidor y siguiendo el pasillo a mano derecha pasando antes por la cocina, construiremos juntas los cimientos de nuestra casa entre las paredes del museo ¿Todavía no has entrado?

Lloc, llum, joc… (3-5 años)
Sábados 28 de marzo, 4, 18, 25 de abril y 9 de mayo de 2020 a las 11h.
Traspasaremos la luz a partir del juego para generar posibles y nuevos lugares donde habitar el museo y en familia crearemos un rincón muy personal.

1 - 12 de 45