Activitats
null
¡La exposición "Dragonera Blava" llega a Porto Pi Centro!
Esta obra se creó a raíz de la campaña “Conoce tu Área Marina Protegida de Sa Dragonera”, apoyada por Save The Med Foundation y Marilles Foundation con el propósito final de promover los valores ecológicos del entorno marino del islote de Sa Dragonera.

Con ella se pretende acercar la reserva marina a los residentes de Mallorca y visibilizar el sentimiento de orgullo de los ciudadanos de Andratx y alrededores para que sientan, cuiden y protejan la reserva.

¡No te la pierdas, visítala en la primera planta del centro comercial Porto Pi!
cultura
Activitats
null
Tour per l'antic Call Jueu de Palma
Tour a peu de 2 hores per l'antic Call Jueu de Palma
La nostra caminada cultural comença al nucli antic en el punt d'entrada a l'antic barri jueu, que es remunta a l'era musulmana de Mallorca, el "Call Major". El terme "call" en català vol dir "Barri Jueu".
Al Call Major trobarem restes de sinagogues, així com l'estàtua de l'famós cartògraf jueu de segle XIV Jafuda Cresques, qui juntament amb el seu pare Cresques Abraham, van ser els primers a completar un atles mundial i ajudar a dilucidar els viatges de Cristòfor Colom.

Aprendreu sobre la Inquisició, les conversions forçades i el sorgiment dels "Cripto-jueus" o "Xuetes" que van professar públicament el catolicisme mentre professaven en privat el judaisme. Les sinagogues es van construir en secret en cases particulars. Visitarem els carrers específiques on els "Xuetes" es van veure obligats a viure-hi i treballar fins a la dècada de 1960. Encara s-hi poden trobar signes d'aquesta comunitat "secreta", ja que moltes de les joieries actuals s'han mantingut dins de les seves famílies durant generacions . Fins i tot, la nostra famosa ensaïmada mallorquina, la cuinaven cripto-jueus a posta amb saïm)per justificar la seva conversió (els jueus no mengen porc).

Us ensenyarem on antigament es trobava la sinagoga principal, el Centre d'Interpretació de l'Barri Jueu de Palma Maimo ben Faraig i compartirem molta informació, dades històriques i fets transcendentals de la nostra rica història jueva a l'illa.

Saps que vol dir l'expressió mallorquina "fer dissabte"? Idò, et comptarem seu origen i molt més.
T'esperem. No dubtis a apuntar-t'hi ni a sol·licitar-ne informació per als nostres tours privats sota demanda en jewishmajorca@gmail.com

Concerts
null
Jazz Palma Festival 2020
El Jazz Palma Festival volverá a celebrarse en Palma del 17 al 23 de febrero del 2020, después de la última edición que tuvo lugar en el año 1991. Los abonos y las entradas del Jazz Palma Festival 2020 se pondrán a la venta el viernes 24 de enero. Para esta edición habrá dos tipos de abonos y entradas con el precio adaptado según los conciertos.


Conciertos Jazz Palma Festival:


Precios Jazz Palma Festival:
 • Teatre Municipal Xesc Forteza
  • Conciertos sencillos: anticipada 12€ y en taquilla 15 €
  • Conciertos dobles: anticipada 18 €y en taquilla 20 €
  • Concierto de Kenny Garret: anticipada 30 € y en taquilla 35 €
 • Teatre Principal
  • Concierto de Avishai Cohen: desde 8 hastaa 35 €
 • Es Gremi Centre Musical
  • Concierto de Jorge Pardo: desde 20 hasta 35 €
 • Bonos de conciertos:
  • Bono de 140 €: acceso a todos los conciertos de pago
  • Bono de 50 €: acceso a un concierto sencillo + un concierto doble + un concierto de cabeza de cartel
Festes
null
CARNAVAL 2020 INCA
En Inca celebran las fiestas de Carnaval durante 3 días: el jueves 20sábado 22 y martes 25 de Febrero.

Programación
 • Sa RuetaJueves 20 de Febrero a las 16:00 h
  • Recorrido: de la calle del Bisbe Llompart a la Plaça de la Font Vella
  • Actuación de Mel i Sucre
 • Sa Rua, Sábado 22 de Febrero a las 18:00 h
  • Recorrido: de la Gran Via de Colom a la Plaça de la Font Vella
  • Actuación de DJ Elvin
 • Enterrament de la Sardina, Martes 25 de Febrero a las 19:30 h
  • Recorrido: de la Plaça d'Antoni Fluxà a la Plaça del Bestiar
  • Pasacalles a cargo de la Agrupació Joventut Inca - GEAI
Festes
null
CARNAVAL MANACOR 2020
Disfraces, colores y muchas actividades llenarán la edición del carnaval de Manacor de este año, Esta edición será temática y tendrá por título "Mundo de fantasía".

Las actividades, que se llevarán a cabo en Porto CristoS'IllotSon Macià y la ciudad de Manacor, comenzarán el jueves 20 con la Rueta del Dijous Llarder. Con la Batucada Manafoc en la plaça del Rector Rubí y el concierto del grupo musical juvenil The Cassettes en la plaça del Palau, entre otros. Por otra parte, finalizarán día 25 de febrero con el "Enterro de sa sardina", que acabará con el acto de quitar la primera pierna a la "Jaia Corema".

El programa comprende actividades de todo tipo, desde espectáculos para niñas y niños en disfraces, hasta conciertos y hogueras. Puedes consultar el programa de actividades del Carnaval de Manacor aquí.
Festes
null
SA RUA ANDRATX 2020

El dissabte 22 de febrer Andratx tornarà a viure un dels seus dies més divertits, especials i eixelebrats de l'any: la Rua 2020.


La Rua tendrà la sortida a les 17h des de Son Mas, com cada any, amb la concentració ja des d'una hora abans allà mateix. L'arribada serà a la Plaça d'Espanya, després de passar per diferents carrers del nucli poblacional. I a la Plaçà serà, per aquells que així ho vulguin fer, el lloc on es realitzarà l'actuació.


Les inscripcions estaran disponbiles des del dilluns 10 de febrer fins al divendres dia 21de febrer, i es podran fer de manera presencial al Centre Universitari d'Andratx (davant l'Església) en horari de 10h a 14.30h de dilluns a divendres.


Hi haurà premis a la millor disfressa individual tant infantil com adult; a la millor parella infantil i adulta; a la millor comparsa de fins a 10 integrants; i a la millor comparsa de més de 10 integrants. 


1 - 12 de 122