Platges i cales més endavant a Cala D'or

Platges i cales
null
CALA D'OR | PISCINA AIGUA SALADA
Hi ha nombroses platges i cales en la costa mediterrània de Mallorca. Però hi ha un lloc que s'ha tornat molt popular tant en Facebook com en Instagram.

Existeix una piscina d'aigua salada en Cala d'Or a la qual només es pot accedir a través d'una sendera (però es troba a escassos metres del 
Aparthotel Roc Las Rocas). Es tracta d'un espai natural enclavat en les roques i l'aigua prové directament del mar gràcies a un sistema de bomba que fa que sembli una piscina natural. És un lloc molt original a Mallorca i és fantàstic per a prendre el sol i passar l'estona. 

Si la visites, no t'oblidis de cuidar l'entorn natural que envolta aquesta singular piscina d'aigua salada.
1 - 1 de 1

Platges i cales més endavant a Cala D'or

És un fet evident que Mallorca compta amb una sistema costaner i una biodiversitat que la fa rica. Sa Roqueta, com molts li diem, és una illa d'aigües cristal·lines, de piscines naturals, platges i arenals, caletes amagades... Platges i cales per a tots els gusts: de sorra, de roques, molls, platges artificials, amb fang, etc. És un lloc meravellós i, per això, Mallorca, a dia d'avui, té restriccions en l'accés d'aquestes platges a causa de l'entrada turística de temporada. És un fet amb el qual hem de conviure, per això, som els responsables i l'exemple davant els qui venen a gaudir de l'illa. Per això, des del nostre equip demanam complir les restriccions d'accés a aquestes platges per a poder fer entre tots de Mallorca una illa més sostenible. També vos demanam de tot cor un fondeig responsable sobre la posidònia atenent la campanya «SOS Posidònia» que s'ha emès des del GOB, la neteja de la platja en cas de veure-hi plàstics o llosques, el respecte als sistemes dunars i, sobretot, que gaudiu del nostre litoral. A la web hi trobareu, de manera detallada, les platges i les cales de Mallorca.