Bars i Locals

Pelicano Beach Club

9:00–1:00h
Palma

Pelícano Beach de Mallorca se troba dedins un dels hotels del grup GlobaliaLuabay Marivent, un hotel pensat en el detall per a parelles i situat a la primera línia de la platja de Cala Major.


En aquest restaurant s'organitzen tot tipus d'esdeveniments a mesura de les necessitats de cada client. El personal s'encarrega absolutament de tot i cada detall està controlat, de manera que la celebració és tot un èxit. Una àmplia i confortable terrassa davant la mar fa del Pelicà Beach, el lloc perfecte per disfrutar d'un agradable horabaixa en parella o amb amics.

Els clients poden disfrutar del restaurant durant tot el dia, des de ses 11 del dematí fins a sa 1 de la nit, amb una carta mediterrània de dia i una altra més sofisticada per les vetlades. L'horabaixa, i deixant que la nit emboliqui l'atmosfera del Pelicà Beach, l'espai es divideix en dos ambients, un enfocat en el sopar i un altre més ‘lounge’ per pendre una beure en una estilosa zona amb taules baixes, un ambient càlid sense cap dubte.

Pelícano Beach
Pelícano Beach
Com arribar
Carrer Gavina, 6, 07015 Palma, Illes Balears Ver en mapa
També podria interesar-te...
Què fer amb els petits
Bars i Locals
Casettes des Capellans, 123, 07440 Playa de Muro, Balearic Islands
Ponderosa Beach-beach club mallorca
Ponderosa Beach neix l'any 1967. Tres generacions han passat per les seves mans i sempre ha tingut aquest esperit de restaurant a la platja on es menja bé.

Situat en plena sorra de la Platja de Muro (Mallorca) Ponderosa Beach és un referent nacional i internacional.
El nostre lloc combina la naturalitat de la platja amb el plaer del paladar, una combinació que ens ha portat a ser elegits com un dels millors Beach Club del nostre país.

Una extensa oferta gastronòmica amb experiència, l'emplaçament i la decoració fa que Ponderosa Beach sigui el lloc ideal a la platja on celebrar el teu esdeveniment.

En aquest brochure trobaràs tota la informació necessària per realitzar la teva esdeveniment.
Comptem amb un espai on es pot realitzar un esdeveniment màxim de 130 comensals asseguts. La capacitat màxima de comensals anirà relacionada amb el tipus d'esdeveniment que se sol·liciti.

El 1967 es va fundar el que avui és Ponderosa Beach.
La visió dels nostres avis al costat de la dedicació i passió dels nostres pares, van establir les bases que avui dia seguim preservant.
La nostra proposta gastronòmica es basa principalment en la cuina mediterrània contemporània, la cura al producte i en l'atenció a la selecció dels ingredients.

Gaudeix del millor ambient amb la nostra selecció musical mentre gaudeixes de la nostra gastronomia al costat del mar.