Bars i Locals
Què fer amb els petits

OD PORT PORTALS | Brunch Mexicano

Diumenge, 21 Abr 2019
De 14:00 a 16:00 hh
28€
Calvià

El brunch és una tendència gastronòmica que prové del terme anglosaxó, resultat de la fusió de les paraules berenar (breakfast) i dinar (lunch). És un menjar substanciós intermedi entre berenar i dinar, es presta a ser molt versàtil i incloure moltes preparacions i ingredients diversos.


Una vegada al mes l'hotel OD Port Portals ofereix un brunch una mica diferent. El Mexican Brunch és un bufet mexicà en el qual pots gaudir d'un còctel de benvinguda. A continuació, pots seleccionar ous a la carta i els plats del bufet: tacs de carn, pollastre, ànec o polp, hummus de chipotle, guacamole, cevichede llagostins, amanida mexicana. Entre les variades postres ofereixen mousse de xocolata amb chili, pastís de plàtan, panacotta de tequila i nachos dolços.


No et perdis aquesta fantàstica combinació de brunch bufet, saborosos còctels, música mexicana i animació per als més nens.


El preu és de 28€ per persona i inclou cocktail de benvinguda.

null
null
null
null
Com arribar
Av. Tomàs Blanes Tolosa, 4, 07181 Portals Nous, Illes Balears
odportportals@od-hotels.com
També podria interesar-te...
Bars i Locals
null
OD Hotels

OD Hotels  és una cadena d'hotels boutique espanyola pertanyent a OD Group, un grup empresarial orientat al turisme al capdavant del qual es troba el seu CEO i fundador Marc Rahola. Disposa d'hotels en els enclavaments més significatius i atractius de la Mediterrània, com Eivissa (OD Ocean Drive, OD Talamanca i OD Can Jaume), Mallorca (OD Port Portals) i Barcelona (OD Barcelona), té projectada d'una obertura a Madrid (OD Madrid ) i preveu un proper salt internacional a la Costa Blava francesa (OD Côte d'Azur) ia EUA (OD Miami). A dia d'avui, el concepte OD s'ha consagrat com tot un referent de l'estil de vida mediterrani actual, tan admirat i valorat dins i fora de les nostres fronteres.

https://www.od-hotels.com/downloads/

Activitats
Festes
null
OD PORT PORTALS | Burger Meets Gin "Marisa Blume Band
Marisa Blume s'inicia el més de Març per partida doble, durant el Burguer Meets Gin, delectarà els assistents amb els suaus ritmes de la Marisa BlumeBand, notes de Soul i Jazz que acompanyen la fantàstica exposició  "DIALOGOS ARTÍSTICOS”.

La temàtica principal serà el món infantil, centrada en aspectes com l'assimilació pels nens del món que avui habitem, una necessària reflexió sobre les relacions entre generacions que ocupem el mateix espai físic actual.
A més hi haurà un espai dedicat a realitzar un sentit homenatge a la figura de Gustav Klimt, que ha estat un referent cultural per a l'autora. És una mostra on es podran gaudir (fins al 4 d'abril) des d'obres que van tenir un gran reconeixement i crítica per part del públic, fins a quadres de recent creació.

OD Hotels es una cadena d'hotels boutique espanyola pertanyent a OD Group, un grup empresarial orientat al turisme al capdavant del qual es troba el seu CEO i fundador Marc Rahola. Disposa d'hotels en els enclavaments més significatius i atractius de la Mediterrània, com Eivissa (OD Ocean Drive, OD Talamanca i OD Can Jaume), Mallorca (OD Port Portals) i Barcelona (OD Barcelona), té projectada d'una obertura a Madrid (OD Madrid ) i preveu un proper salt internacional a la Costa Blava francesa (OD Côte d'Azur) ia EUA (OD Miami). A dia d'avui, el concepte OD s'ha consagrat com tot un referent de l'estil de vida mediterrani actual, tan admirat i valorat dins i fora de les nostres fronteres.

Concerts
null
OD PORT PORTALS | OD On Tour con Javier Álvarez

Si vols fer un pla diferent el divendres 26 d'abril no et pots perdre el darrer Burger Meets Gin de la de la temporada. A més en aquesta data coincideix que la cadena OD Hotels inaugura OD On Tour, una gira de concerts pels diferents hotels de OD Hotels.


Javier Álvarez serà l'encarregat d'inaugurar la gira en el Od Port Portals. Després d'una dècada de silenci el cantautor va estrenar àlbum, 10, el mes d'octubre passat al costat de dos senzills “el mar” i “dicen”.


No et perdis aquesta jornada tan especial en el fantàstic Sky Bar de l'hotel gaudint de la vistes de Port Portals al ritme de la música de Javier Álvarez.


Bars i Locals
null
OD PORT PORTALS | SATURDAY AND SUNDAY “BRUNCH“

OD PORT PORTALS ofereix cada cap de setmana un Brunch tant per als hostes de l'hotel com per als visitants. Durant el mes d'abril les activitats habituals continuen actives, incloent els dies festius de Setmana Santa.


I... què és un brunch?


El brunch és un terme anglosaxó, resultat de la fusió de les paraules berena (breakfast) i esmorzar (lunch). És un menjar substanciós que es pren a mitjan matí.


Es va originar en la dècada dels anys 30 en el conegut sector del Bronx, a la ciutat de Nova York. Has de saber que s'ha convertit en una tendència gastronòmica; a l'ésser un menjar intermedi entre esmorzar i berenar, es presta a ser molt versàtil i incloure moltes preparacions i ingredients diversos.


Pel que cada dissabte i cada diumenge OD Port Portals ofereix:


TASTING MUSIC BRUNCH


Un ‘Brunch degustació’, en el qual ofereixen petites degustacions, tant dolces com

salades. És un pla perfecte per a gaudir del cap de setmana i passar-lo entre amics i/o en

família!25€ per persona - beguda inclosa.

Cada dissabte, diumenge i festius.


OD PORT PORTALS ofereix un brunch especial:


Mexican Brunch el qual només es pot degustar una vegada al mes.


MEXICAN BRUNCH


Un diumenge diferent! El Mexican Brunch combina un bufet mexicà fresc amb saborosos còctels i música mexicana amb Mariachis i animació per als nens amb Froggies Mallorca.


28€ / per persona. Inclou Cocktail de benvinguda.


Què fer amb els petits
null
ES BUROTELL | ESCOLETA SETMANA SANTA
Si no saps com passar la Setmana Santa amb nens, ja tens pla! El centre d'activitats Es Burotell organitza el Buri Circus, el campus de Setmana Santa 2019 a Mallorca. Els monitors han programat nombroses i variades activitats per als nens, entre elles destaquem: manualitats, activitats relacionades amb la granja i la naturalesa, tallers d'alimentació, activitats esportives, activitats relacionades amb la pasqua, etc.

Les dates de la escoleta de setmana santa són des del 23 fins al 26 d'abril (4 dies en total) i l'horari és de 9.00 fins a les 16.30 h. Aquesta activitat està dirigida a nens i nenes de 3 a 13 anys.

Si t'interessa aquesta activitat per a nens per Setmana Santa, pots consultar horaris, preus i molt més en aquest link.