Bars i Locals

OD Hotels

Portals Nous

OD Hotels  és una cadena d'hotels boutique espanyola pertanyent a OD Group, un grup empresarial orientat al turisme al capdavant del qual es troba el seu CEO i fundador Marc Rahola. Disposa d'hotels en els enclavaments més significatius i atractius de la Mediterrània, com Eivissa (OD Ocean Drive, OD Talamanca i OD Can Jaume), Mallorca (OD Port Portals) i Barcelona (OD Barcelona), té projectada d'una obertura a Madrid (OD Madrid ) i preveu un proper salt internacional a la Costa Blava francesa (OD Côte d'Azur) ia EUA (OD Miami). A dia d'avui, el concepte OD s'ha consagrat com tot un referent de l'estil de vida mediterrani actual, tan admirat i valorat dins i fora de les nostres fronteres.

https://www.od-hotels.com/downloads/

null
null
null
null
null
null
Com arribar
Avenida Tomàs Blanes Tolosa, 4 - 07181 Calvià, Mallorca
odportportals@od-hotels.com
També podria interesar-te...
Activitats
Festes
null
OD PORT PORTALS | Burger Meets Gin "Marisa Blume Band
Marisa Blume s'inicia el més de Març per partida doble, durant el Burguer Meets Gin, delectarà els assistents amb els suaus ritmes de la Marisa BlumeBand, notes de Soul i Jazz que acompanyen la fantàstica exposició  "DIALOGOS ARTÍSTICOS”.

La temàtica principal serà el món infantil, centrada en aspectes com l'assimilació pels nens del món que avui habitem, una necessària reflexió sobre les relacions entre generacions que ocupem el mateix espai físic actual.
A més hi haurà un espai dedicat a realitzar un sentit homenatge a la figura de Gustav Klimt, que ha estat un referent cultural per a l'autora. És una mostra on es podran gaudir (fins al 4 d'abril) des d'obres que van tenir un gran reconeixement i crítica per part del públic, fins a quadres de recent creació.

OD Hotels es una cadena d'hotels boutique espanyola pertanyent a OD Group, un grup empresarial orientat al turisme al capdavant del qual es troba el seu CEO i fundador Marc Rahola. Disposa d'hotels en els enclavaments més significatius i atractius de la Mediterrània, com Eivissa (OD Ocean Drive, OD Talamanca i OD Can Jaume), Mallorca (OD Port Portals) i Barcelona (OD Barcelona), té projectada d'una obertura a Madrid (OD Madrid ) i preveu un proper salt internacional a la Costa Blava francesa (OD Côte d'Azur) ia EUA (OD Miami). A dia d'avui, el concepte OD s'ha consagrat com tot un referent de l'estil de vida mediterrani actual, tan admirat i valorat dins i fora de les nostres fronteres.

Concerts
null
OD PORT PORTALS | OD On Tour con Javier Álvarez

Si vols fer un pla diferent el divendres 26 d'abril no et pots perdre el darrer Burger Meets Gin de la de la temporada. A més en aquesta data coincideix que la cadena OD Hotels inaugura OD On Tour, una gira de concerts pels diferents hotels de OD Hotels.


Javier Álvarez serà l'encarregat d'inaugurar la gira en el Od Port Portals. Després d'una dècada de silenci el cantautor va estrenar àlbum, 10, el mes d'octubre passat al costat de dos senzills “el mar” i “dicen”.


No et perdis aquesta jornada tan especial en el fantàstic Sky Bar de l'hotel gaudint de la vistes de Port Portals al ritme de la música de Javier Álvarez.


Bars i Locals
null
OD PORT PORTALS / Mostra de Cuines de Calviá

OD PORT PORTALS forma part de la Mostra de Cuines de Calviá apostant així per una promoció i comercialització que posi en valor la cultura gastronòmica de Calvià. Pel que OD HOTEL presenta un menú molt especial per als seus comensals per tan sols 16€.


Està compost per:


  • Coca de trampó versió OD

  • Curri Panang de llagostins acompanyat d'arròs gessamí

  • Profiterols de Mango i Xocolata

  • Inclou 1 copa de vi o 1 cervesa o 1 refresc/aigua


El menú estarà disponible tant al migdia com a la nit i també serà extensible al cap de setmana, per la qual cosa es podrà gaudir durant tot el dissabte 13 i el diumenge 14 (migdia i nit).


Tant els hostes de l'hotel com els visitants de la zona que vulguin gaudir del menú tenen accés a ell.


Bars i Locals
Què fer amb els petits
null
OD PORT PORTALS | Brunch Mexicano

El brunch és una tendència gastronòmica que prové del terme anglosaxó, resultat de la fusió de les paraules berenar (breakfast) i dinar (lunch). És un menjar substanciós intermedi entre berenar i dinar, es presta a ser molt versàtil i incloure moltes preparacions i ingredients diversos.


Una vegada al mes l'hotel OD Port Portals ofereix un brunch una mica diferent. El Mexican Brunch és un bufet mexicà en el qual pots gaudir d'un còctel de benvinguda. A continuació, pots seleccionar ous a la carta i els plats del bufet: tacs de carn, pollastre, ànec o polp, hummus de chipotle, guacamole, cevichede llagostins, amanida mexicana. Entre les variades postres ofereixen mousse de xocolata amb chili, pastís de plàtan, panacotta de tequila i nachos dolços.


No et perdis aquesta fantàstica combinació de brunch bufet, saborosos còctels, música mexicana i animació per als més nens.


El preu és de 28€ per persona i inclou cocktail de benvinguda.