Nit de l'Art 2017 con Valerie Krause

Dilluns, 13 Nov 2017

VALERIE KRAUSE A MALLORCAInterface és la segona exposició de Valerie Krause (Herdecke, Alemanya, 1976) en L21 i la primera vegada que es mostra el seu treball de forma individual a Mallorca, en la Nit de l'Art 2017.

L'artista resident en Düsseldorf presenta una sèrie de treballs escultòrics inèdits, incloent una instal·lació de gran format pensada expressament per a l'espai de la galeria, que amb aquesta mostra compleix un any des de la seva obertura al Polígon Són Castelló.

Krause mostra una especial sensibilitat cap a la cruesa dels materials i els seus volums. Les seves escultures realcen una bellesa de la mínima expressió de la forma, alternant converses que es donen a la sala entre les distinas escultures. L'artista ens evadeix cap a un paisatge dins de cada obra, on destriem les diferents qualitats dels materials que decideix triar i ajuntar.

Metall, formigó, terra, guix, ceràmica... tot un compendio que Krause deixa a la nostra vista per poder arribar a la puresa de cada forma i entendre amb les seves aportacions l'escultura contemporània des del minimalisme.

Programació: clic aquí

 


INFORMACIÓ:

Palma
Data: Des del 13 al 17 de novembre de 2017
Entrada: Gratuït