Teatre

Le nozze di Figaro

Dimecres, 7 Mar 2018
Palma

LE NOZZE DI FIGARO A MALLORCALa trilogia signada per Mozart i Dóna Posa't és una de la pedres angulars de la història de l'òpera. Després de gaudir en el Teatre Principal de Palma de Vaig cosir fan tutte, en aquesta ocasió arriba Le nozze di Figaro.

L'espectacle comptarà amb un elenc de grans veus del panorama líric. El monumental muntatge de José Luis Castro, amb la seva concepció arquitectònica de l'espai escènic i la seva estètica de la pintura renaixentista, és un de les fites històriques del Maestranza de Sevilla, on es va estrenar en 1999. Aportacions clau són el vestuari de Franca Squarciapino (guanyadora de l'Oscar per Cyrano de Bergerac) i l'escenografia de Ezio Frigerio, amb 60 anys de carrera i 250 escenografies a la seva esquena. Una parella de llegenda de l'escena europea a qui el Principal ret homenatge aquesta temporada.

A partir de l'excel·lent text de Dóna Posa't -en el qual es barreja la denúncia política i social amb la lluita de classes i de sexes-, Mozart conforma un calidoscópico joc de caracterització dels personatges alhora que reflecteix, a través de la música, els seus múltiples estats d'ànim: passió, erotisme, abandó, nostàlgia o penediment. La diversió i la reflexió agridulce sobre l'ésser humà conflueixen en la primera immortal obra mestra mozartiana en l'àmbit de l'òpera bufa en llengua italiana.

Durada aproximada
Actes I i II: 100 minuts
Pausa de 25 minuts
Actes III i IV: 90 minuts

Dimecres 7 i divendres 9 de març, a les 20:00 hores.
Domingo 11 de març, a les 18:00 hores.

 


INFORMACIÓ:

Teatre Principal
Data: Del 07 a l'11 de març de 2018
Horari: 20.00 h.
Telèfon: 971 219 700
Entrada: 10€ i 65€
Com arribar
Carrer de la Riera, 2, 07003, Palma
taquilla@teatreprincipal.com