Divendres, 11 Ago 2017
Palma

ROCK DELS 60 Y 70 DE THE CLAPS A MALLORCAThe Claps porten sense pausa anys defensant els grans clàssics del rock’n’roll en tot tipus de bars i esdeveniments des que, en 2010, s'ajuntessin per formar una banda de versions amb un repertori de clàssics de rock i soul internacional dels 60 i 70. Cançons que romanen en el temps, algunes oblidades en la memòria i altres imprescindibles, en un cuidat repertori de grans èxits.

The Claps ofereix en el Shamrock Fun Plau un so sòlid i actual, però amb l'essència d'una autèntica banda de rock’n’roll.

No hi ha dubte que a aquests melòmans instrumentistes i impenitentes els encanta el rock com a pocs i també que són capaços de transmetre tota la seva energia amb una potència singular.

Sens dubte, The Claps es trobarien en la hipotètica ‘Divisió d'honor de les bandes de versions locals’, ja que posseeixen aquest follet rocker que els fa demencialmente especials-espacials i carismàticament extraterrestres. Molta culpa la té la seva curradísimo so, la seva cura i sempre canviant repertori i les incontestables taules de cadascun dels seus integrants.

 


INFORMACIÓ:

Shamrock Fun Plau
Data: 11 i 25 d'agost de 2017
Horari: 00.00 h.
Telèfon: 971 73 24 35
Entrada: Gratuït
Com arribar
Av. Gabriel Roca, 3, 07014 , Palma
shamrockpalma@gmail.com