La Bella y la Bestia

Dimarts, 5 Dic 2017
Palma

LA BELLA I LA BÈSTIA A MALLORCAUn dels clàssics més aclamats de tots els temps

La Bella i la Bèstia (La Belle et la Bète) és un conte de fades tradicional francès. És un musical, adaptat per a teatre, amb llibret de Linda Woolventon, música d'Alan Menken i lletres d'Howard Ashman i Tim Rice. Basada en la pel·lícula homònima de Disney de 1991, que al seu torn és una adaptació del conte de fades francès escrit per Jeanne-Marie Leprince de Beaumont al segle XVIII.

L'espectacle relata la història d'un jove príncep que és transformat en una horrible bèstia com a càstig al seu comportament cruel i egoista, i la història d'una bella noia anomenada Bella a qui la Bèstia tanca al seu castell a canvi de la llibertat del seu pare. Per convertir-se en humà una altra vegada, el príncep haurà de guanyar-se l'amor de Bella abans que sigui massa tarda.

La versió teatral de la Bella i la Bèstia inclou vuit cançons més que la pel·lícula original, totes elles d'Alan Menken. A causa de la defunció d'Howard Ashman en 1991, Tim Rice va ser contractat per escriure les lletres de les noves composicions.

Veuen a gaudir-ho amb nosaltres en viu i en directe!!

 


INFORMACIÓ:

Auditorium de Palma de Mallorca
Data: 08 i 09 de desembre de 2017
Horari: 19.00 h.
Telèfon: 971 73 53 28
Entrada: 15€ i 25€
Com arribar
Calle Gabriel Roca, s/n, 07014, Palma
info@auditoriumpalma.com