Kubo y las dos cuerdas mágicas

Dilluns, 18 Dic 2017
Palma

KUBO I LES DUES CORDES MÀGIQUES A MALLORCAEl cicle Estudis Laika s'inicia amb la presentació de Thiago Calçado, director i animador en stop-*motion. Thiago ha treballat en les principals companyies d'animació de tot el món i ha estat involucrat en molts projectes creatius, incloent el curtmetratge War on Drugo guanyador del León d'Or a Cannes i Kubo i les dues cordes màgiques.

Kubo és un jove enginyós de l'antic Japó. Viu una vida tranquil·la al costat de la seva mare treballant com cuentacuentos en un petit poble costaner. Un dia la seva vida donarà un gir quan, sense fer cas a la seva mare, no torna a casa abans del fosquejar. A partir d'aquest moment, Kubo haurà d'enfrontar-se a perillosos enemics per trobar una armadura màgica que pertanyia al seu pare, un llegendari guerrer samurái.

Nominada a millor pel·lícula d'animació en diferents festivals en 2016, entre els quals destaquen els Óscar, els Globus d'Or o els premis BAFTA.

Travis Knight (1973, Hillsboro, EE. UU.), director conegut pel seu treball al món de l'animació amb pel·lícules com L'al·lucinant món de Norman (2012) i Els mons de Coraline (2009).

Títol original: Kubo and the Two Strings
Gènere: animació fantàstica
Idioma original: anglès
Durada: 101 min
Guió: Marc Haimes, Chris Butler
Fotografia: Frank Passingham

 


INFORMACIÓ:

Caixaforum Palma
Data: 27 de desembre de 2017
Horari: 21.00 h.
Telèfon: 971 178 500
Entrada: 4€