cultura
Activitats
Què fer amb els petits

JOIES I AMULETS FENICIS

Dissabte, 20 Abr 2019
10:00h
Palma

L’Ajuntament de Palma presenta, en col•laboració amb l’Associació d’Amics de na Galera, l’exposició “Sa Galera, més de 4.000 anys d’història” a la sala d’exposicions temporals de Can Balaguer, del 18 de desembre de 2018 al 15 de juny de 2019. L’exposició estarà acompanyada d’un seguit d’activitats complementàries amb les quals es vol arribar a tota la ciutadania, dins les quals cobren especial importància els programes educatius.

Per aquest motiu s’ha elaborat un programa educatiu on coexisteixen la cultura talaiòtica, amb el món púnic i el món romà. Pel que fa al format de les activitats, proposam vuit tallers familiars adreçat a famílies, deu visites-tallers adreçades a escoles, així com un programa de visites escolars, a concertar a través de PalmaEduca.L’ANTIGUITAT A LA MEDITERRÀNIA: JOIES I AMULETS FENICIS


L’orfebreria i la joieria constitueixen un dels tipus de productes més destacats del comerç fenici, com també dels jaciments de l’època. Reproduirem els mateixos collarets i polseres inspirats en els trobats a diferents jaciments arqueològics de les nostres illes.

 

Durada: 1,5 hores

Organitza: Diverarqueólogos


Sa Galera. Més de 4.000 anys d’Història

Del 18 de desembre de 2018 al 15 de juny de 2019


Horari de l’exposició

De dimarts a dissabte, de 10 a 19 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h

Entrada gratuïta 

null
Com arribar
Can Balaguer. Unió, 3, 07001 Palma
També podria interesar-te...
Què fer amb els petits
null
ES BUROTELL | ESCOLETA SETMANA SANTA
Si no saps com passar la Setmana Santa amb nens, ja tens pla! El centre d'activitats Es Burotell organitza el Buri Circus, el campus de Setmana Santa 2019 a Mallorca. Els monitors han programat nombroses i variades activitats per als nens, entre elles destaquem: manualitats, activitats relacionades amb la granja i la naturalesa, tallers d'alimentació, activitats esportives, activitats relacionades amb la pasqua, etc.

Les dates de la escoleta de setmana santa són des del 23 fins al 26 d'abril (4 dies en total) i l'horari és de 9.00 fins a les 16.30 h. Aquesta activitat està dirigida a nens i nenes de 3 a 13 anys.

Si t'interessa aquesta activitat per a nens per Setmana Santa, pots consultar horaris, preus i molt més en aquest link.