Fires i Mercats
Festes

FIRÓ SÓLLER 2019

Palma
Al poble de Sóller, el mes de Maig és sinònim de festes. I és que durant aquest mes es realitzen les fires i festes de Sóller més importants: les Festes de Moros i Cristians i el Firó de Sóller.

Durant aquest cap de setmana a Sóller hi haurà activitats culturals i d'oci al costat de tota la programació de festes. Però els dies més importants de Sa Fira de Sóller 2019 són:
  • El dissabte 11 tenen lloc diverses fites culturals importants: la Investidura de Les Valentes Dones, la Solemne Processó amb el trasllat de Verge de la Victòria i l'ofrena de flors.
  • El diumenge 12 que  hi haurà una missa a la Parròquia de Sant Bartomeu amb l'assistència de Les Valentes Dones, personatges històrics i autoritats. També hi haurà una exposició de cotxes, una Mostra Ramadera i una Mostra de Canaricultors, un concert de la Banda Municipal de Música i molt més.
  • El dilluns 13, el Firó de Sóller, una de les festes més populars i multitudinàries de l'illa. Durant les Festes de Moros i Cristians es representa teatralment la batalla ocorreguda en 1561. Els participants es divideixen en dos bàndols, es disfressen i escenifiquen la batalla.


No saps què fer a Mallorca aquest cap de setmana? Perquè no et perdis aquesta importantíssima festa popular de Mallorca.
Pots consultar tota la programació de Sa Fira de Sóller 2019 mitjançant aquest enllaç.

null
null
null
null
null
També podria interesar-te...
Fires i Mercats
null
FIRA DE MAIG CAMPOS 2019
Fires i Mercats
null
FIRA DEL VI POLLENÇA 2019

Horaris
  • Dissabte 11 de 10.30 a 20.30 h.
  • Diumenge 12 de 10.00 a 14.00 h.

Si ets una persona apassionada pel món dels vins, l'equip de Què Feim hem elaborat una llista per a visitar cellers a Mallorca durant qualsevol època de l'any. Pots accedir a la llista mitjançant aquest enllaç.