Fires i Mercats

FIRA DE MAIG CAMPOS 2019

Dissabte, 11 Mai 2019 a Diumenge, 12 Mai 2019
09.00h
Campos

Si estàs cercant per a aquest cap de setmana què fer a Mallorca des de l'equip de quèfeim t'oferim els millors plans: FIRA DE MAIG DE CAMPOS.


La Fira de Maig és la fira ramadera i artesanal de Campos, més coneguda com la fira de ses vaques, per ser una gran trobada del sector boví de Mallorca, és ja un esdeveniment consolidat a l'Illa donada la seva gran oferta d'activitats relacionades amb el sector ramader. Els cultius de regadiu i la indústria ramadera es van estendre, especialment amb vaqueries que van convertir a Campos en un dels principals productors de llet de l'Estat espanyol.


Entre altres esdeveniments organitzats pel Ajuntament de Campos, es troben el Tast de Pans Especials de cinc forns del municipi i un forn especialitzat en pa sense gluten, el Mercat de la Llet amb la venda de formatges, iogurts, gelats..., o bé la Plantada de 'gegants' amb el seu consegüent passejada per la fira.


Programa complet de la fira en el següent enllaç: http://rebost.ajcampos.org/pdfs/201905fira.pdf


Durant tot el mes es realitzaran activitats en Campos. encara que el dia destacat és la fira del 11/12 de maig.


null
Com arribar
Plaça Major, 1, 07630 Campos, Illes Balears Ver en mapa
webmaster@ajcampos.cat
També podria interesar-te...
Fires i Mercats
Festes
null
FIRÓ SÓLLER 2019
Al poble de Sóller, el mes de Maig és sinònim de festes. I és que durant aquest mes es realitzen les fires i festes de Sóller més importants: les Festes de Moros i Cristians i el Firó de Sóller.

Durant aquest cap de setmana a Sóller hi haurà activitats culturals i d'oci al costat de tota la programació de festes. Però els dies més importants de Sa Fira de Sóller 2019 són:
  • El dissabte 11 tenen lloc diverses fites culturals importants: la Investidura de Les Valentes Dones, la Solemne Processó amb el trasllat de Verge de la Victòria i l'ofrena de flors.
  • El diumenge 12 que  hi haurà una missa a la Parròquia de Sant Bartomeu amb l'assistència de Les Valentes Dones, personatges històrics i autoritats. També hi haurà una exposició de cotxes, una Mostra Ramadera i una Mostra de Canaricultors, un concert de la Banda Municipal de Música i molt més.
  • El dilluns 13, el Firó de Sóller, una de les festes més populars i multitudinàries de l'illa. Durant les Festes de Moros i Cristians es representa teatralment la batalla ocorreguda en 1561. Els participants es divideixen en dos bàndols, es disfressen i escenifiquen la batalla.


No saps què fer a Mallorca aquest cap de setmana? Perquè no et perdis aquesta importantíssima festa popular de Mallorca.
Pots consultar tota la programació de Sa Fira de Sóller 2019 mitjançant aquest enllaç.

Fires i Mercats
null
FIRA DEL VI POLLENÇA 2019

Horaris
  • Dissabte 11 de 10.30 a 20.30 h.
  • Diumenge 12 de 10.00 a 14.00 h.

Si ets una persona apassionada pel món dels vins, l'equip de Què Feim hem elaborat una llista per a visitar cellers a Mallorca durant qualsevol època de l'any. Pots accedir a la llista mitjançant aquest enllaç.