Fires i Mercats

FIRA DE LA PRIMAVERA | MANACOR

Divendres, 31 Mai 2019 a Diumenge, 9 Jun 2019
Manacor
Manacor celebra del 31 de Maig al 9 de Juny la festa de la primavera on els protagonistes seran els Cossiers. Unes festes que arrenquen amb les danses dels cossiers i que inclouen la fira agrícola, ramadera, industrial i artesanal de Manacor.

Durant els dies que duren les festes es poden trobar en diferents llocs del poble molts d'espectacles i activitats. A més els assistents podran gaudir de competicions esportives, representacions i concursos teatrals, lliuraments de premis populars i culturals, trobades de gegants o tastos gastronòmics amb una especial atenció al món del vi.


Més endavant posarem el programa complet de la fira.
null
També podria interesar-te...
Festes
Concerts
null
ENTRADAS EL ROW MALLORCA 2019


El Bowsque Encantat!


Elrow brilla amb els primers raigs de sol. Complint la seva funció primordial d'entretenir i divertir, aconsegueix aquests dos objectius cada vegada que obre les portes. Una experiència en la qual l'espectacle, la música, el color i la diversió, elements essencials que componen l'ADN de elrow, s'uneixen per a crear aquesta experiència única i envolupant en la qual t'endinses quan travesses les portes de qualsevol dels esdeveniments, és igual la ciutat, país, continent o hora. Diversió i entreteniment desinhibit que fan de elrow una experiència única i irrepetible.


No deixis que t'ho comptin! Elrow 2019 serà história.

Aconsegueix aquí les teves entrades per a l'esdeveniment de l'any : ELROW ENTRADAS
cultura
Activitats
null
FIRA DEL LLIBRE PALMA 2019PARTICIPEN


PROGRAMA 
 • Dilluns 3 a les 19:00h - Xerrada obert al públic entre dos escriptors de reconegut prestigi en la literatura balear, Antoni Vidal Ferrando i Pau Vadell.
 • Dijous 6 a les 18:00h - Ccontacontes ‘QuickXou’, a càrrec de Kids and Theater.
 • Divendres 7 a les 18.00 h - Diàleg entre Neus Canyelles i Pilar Arnau.
 • Diumenge 8 a les 11:00h - Contacontes ‘Drac de na Coca’ a càrrec de Viatge al món de n’Aina,
 • La jove mallorquina i recent premiada als Goya Laura Ghost, i els escriptors José Carlos Llop, Tomeu Català, Biel Mesquida, Gabriel JanerManila o Laia Malo també formaran part dels actes de l'edició d'aquest any.


Una gran oportunitat a Mallorca per a gaudir passejant pel Born i trobar algun llibre per a llegir.

"Un lector viu mil vides abans de morir. El que mai llegeix només viu una"
cultura
Què fer amb els petits
null
CAIXA FORUM | L'ART D'EXPLICAR HISTÒRIES
No saps què fer avui a Mallorca? De l'1 de maig al 22 de setembre de 2019 podràs visitar en CaixaForum Palma una nova exposició sobre Disney: L'art d'explicar històries.

L'art de explicar històries ha jugat sempre un important paper per a la humanitat. Seguint aquesta tradició, Disney ha desenvolupat durant dècades una forma particular de narrar que ha convertit les seves pel·lícules en peces principals de l'imaginari i l'entreteniment del cinema del segle XX. Moltes d'elles es basen en mites, llegendes, rondalles i contes de fades.
A través de materials originals, Disney: L'art d'explicar històries conta el salt de personatges i trames dels relats de tradició oral al moviment i a la sensibilitat del cinema d'animació.


ENTRADES

 • Preu: 5€ (clients CaixaBank i menors de 16 anys entren gratis).
 • Compra les teves entrades a través d'aquest enllaç.
HORARIS
 • De Dilluns a Dissabte de 10.00 a 20.00 h.
 • Diumenges i Festius d'11.00 a 14.00 h.
 • 18 de Maig (Dia Internacional dels Museus, entrada gratuïta) de 10.00 a 21.00 h.
Fires i Mercats
null
FIRA DE SENCELLES 2019

Al maig se celebra la Fira de Sencelles.


És ja tradicional comptar amb el combat de 'glossadors', festa amb DJ, mercat ambulant d'oportunitats i d'objectes de segona mà, el clàssic esdeveniment 'Sencelles espipella' i, el diumenge, mercat tradicional als carrers del poble amb productes típics del municipi, productes ecològics i exposició d'eines.

El diumenge 19/05 se celebraran les Jornades Gastronòmiques de Sencelles, dia en què el municipi mostra tot el seu potencial culinari, principalment representat pel vi, l'ovella i l'oli d'oliva verge extra. La Sencelles Espipella onTour, una ruta de tapes sencelleres amb tapa i beguda a partir d'1 euro. Participen Cas'Arquitecte, És Molico, Ca Pep, Ca París, És Bassiot i Sa Cuina de n'Aina.A més el dia 19/05 (de 17:00 a 22:00)


Hi ha organitzades actuacions en “És Pati donis Quarter”


Amb les actuacions de:


- DJ LOCAL

- ENROCKATS

- DJ BEATES


Hi haurà servei de barra i preus populars!


Què fer amb els petits
cultura
null
DINOSAURS TOUR MALLORCA
Dinosaurs Tour és una exposició itinerant que introdueix al visitant en una experiència inoblidable. Un apassionant viatge per l'època dels dinosaures que compta amb 22 figures animatròniques d'aspecte realista, a grandària real i amb moviments que simulen els comportaments d'aquests animals prehistòrics. També ofereix la possibilitat de contemplar fòssils i gaudir del fabulós documental Planeta Dinosaure. Dinosaurs Tour compta a més amb una zona interactiva, anomenada El arenero, on els nens jugaran a ser paleontòlegs descobrint rèpliques d'ossos de dinosaures.

QUAN?
Son Fusteret es convertirà en un parc juràsic de l'11 al 26 de maig.

HORARIS DE VISITA
 • De Dilluns a Divendres de 17.00 a 21.00 h.
 • Dissabtes i Diumenges d'11.00 a 14.00 h i de 17.00 a 21.00 h.

ENTRADES I PREUS
 • Les entrades es poden adquirir en la taquilla o per Internet.
 • Entrada general 8 euros.
 • Menors de 2 anys accés gratuït.
 • Podràs accedir a l'esdeveniment directament mostrant les entrades en el teu mòbil, sense passar per taquilla.
 • Els grups a partir de 15 persones tindran un descompte amb reserva prèvia.
Fires i Mercats
null
FIRA D'ARTESANIA ALGAIDA 2019
No saps què fer a Mallorca
Algaida inauguren el mes de Juny amb la VIII Fira d'Artesania. En ella podràs trobar la venda i promoció de productes artesans i agroalimentaris. També hi haurà un espai de venda i exposició de productes reciclats, reutilitzats i ecològics. Per a tota la família hi haurà tallers i actuacions musicals.

A més, el diumenge 2 l'associació AlgaidArts en col·laboració amb l'Ajuntamient d'Algaida  organitzen la I Diada de la Música en la qual participaran diversos artistes i músics del propi municipi. Pots gaudir de la Diada de la Música d'Algaida en 3 escenaris situats en:
 • Plaça d'Algaida
 • Placeta de l'església
 • Casal Pere Capellà
Els diners recaptats en els concerts i actuacions aniran destinats a Projecte Home Balears.