Festes
Concerts
null
Concert Go Cactus, Johnny B. Bad i Som Vinils
Quines ganes que tenia de poder anunciar aquest concert! a la fi!! Aquesta vegada hem juntat ses forces amb es amics de Can Lliro i hem organitzat un capvespre-horabaixa amb tres propostes.

Com a caps de cartell tendrem a n'es Go Cactus !! un des grups més emergents de ses illes. Es tres joves mallorquins (Pau Lo + Joan Amengual + Joan Gual Amengual), gràcies a sa bona feina de Pink Tiramisu Agency, durant l’any 2018 varen aconseguir presentar sa seva música a Portugal, Anglaterra, Barcelona, Madrid, Mallorca… Han estat recentment nombrats per YouTube com a un des artistes més emergents del 2019. Acaben d’actuar (dia 8 i 9 de març) a Nova York dins es The New Colossus Festival i a Austin (13 de març) on actuen dins es SXSW Festival. I a més, just a n'es mes d’abril presenten es seu segon EP de la ma de The John Colby Sect, així que tendrem presentació des nous temes a Manacor!!

Pero abans des trío, actuarà en Johnny B. Bad. Projecte personal d’en Joan Prohens aka Jo Pro, cantant i guitarrista des Black Cats. Tot un "one man band" que segueix presentant es seu disc “Ankawa” (Runaway Records), àlbum que curiosament es va gravar amb cinta magnetofònica sense cap tipus de producció post-gravació i que es va publicar en primera instància en format vinil. Rock & Roll, Surf, rockabilly… d’altes esferes.

Finalment el col.lectiu SOM (Som Vinils) seran es encarregats de fer seguir sa festa!! Música d'alta qualitat i reivindicació cap a n'aquest format que tant estim. Els heu vist mai? jo sempre disfrut com un loco.

El preu de s’entrada es de 7€ anticipada i 9€ es dia des concert. S’espai es limitat i s'ha de reservar s'entrada a n’es telf. 616.34.12.88, Facebook de No Hi Ha Temps, instagram de nohihatemps o a s’email nohihatemps@gmail.com

Ses entrades físiques encara no estan impreses, vos avisarem tot d'una quan estiguin. Es podran recollir a Can Lliro o directament a través d'en Sus Mateu (jo mateix)

Es cartell es obra de na Cati Canoves Rigo

Col.laboren Faqtoria Muntaner, Notodoesindie, Pink Tiramisu Agency, Audiomosso i en Daniel Gmez Srvera
1 - 1 de 1