Concerts
Festes
null
MOBOPASCO

MOBOPASCO IS BACK IN TOWN 

Com que el Mobofest 2019 cau enfora, hem decidit avançar-ne un petit tast per Pàsqua.

Big Yuyu i Saïm encetaran aquesta nit esplèndida amb els seus respectius blues i power-pop. Després serà torn d'Es Moixot i els seus hits per a tots els gustos, que vos faran ballar sense aturall. I finalment, els DJ's Joker & Rels irrompran l'escena amb les seves mescles estridents fins que el Sol s'alci. 

Com és habitual, l'entrada és GRATUÏTA.
Vos hi esperam a tots/es!


Festes
Concerts
null
Concert Go Cactus, Johnny B. Bad i Som Vinils
Quines ganes que tenia de poder anunciar aquest concert! a la fi!! Aquesta vegada hem juntat ses forces amb es amics de Can Lliro i hem organitzat un capvespre-horabaixa amb tres propostes.

Com a caps de cartell tendrem a n'es Go Cactus !! un des grups més emergents de ses illes. Es tres joves mallorquins (Pau Lo + Joan Amengual + Joan Gual Amengual), gràcies a sa bona feina de Pink Tiramisu Agency, durant l’any 2018 varen aconseguir presentar sa seva música a Portugal, Anglaterra, Barcelona, Madrid, Mallorca… Han estat recentment nombrats per YouTube com a un des artistes més emergents del 2019. Acaben d’actuar (dia 8 i 9 de març) a Nova York dins es The New Colossus Festival i a Austin (13 de març) on actuen dins es SXSW Festival. I a més, just a n'es mes d’abril presenten es seu segon EP de la ma de The John Colby Sect, així que tendrem presentació des nous temes a Manacor!!

Pero abans des trío, actuarà en Johnny B. Bad. Projecte personal d’en Joan Prohens aka Jo Pro, cantant i guitarrista des Black Cats. Tot un "one man band" que segueix presentant es seu disc “Ankawa” (Runaway Records), àlbum que curiosament es va gravar amb cinta magnetofònica sense cap tipus de producció post-gravació i que es va publicar en primera instància en format vinil. Rock & Roll, Surf, rockabilly… d’altes esferes.

Finalment el col.lectiu SOM (Som Vinils) seran es encarregats de fer seguir sa festa!! Música d'alta qualitat i reivindicació cap a n'aquest format que tant estim. Els heu vist mai? jo sempre disfrut com un loco.

El preu de s’entrada es de 7€ anticipada i 9€ es dia des concert. S’espai es limitat i s'ha de reservar s'entrada a n’es telf. 616.34.12.88, Facebook de No Hi Ha Temps, instagram de nohihatemps o a s’email nohihatemps@gmail.com

Ses entrades físiques encara no estan impreses, vos avisarem tot d'una quan estiguin. Es podran recollir a Can Lliro o directament a través d'en Sus Mateu (jo mateix)

Es cartell es obra de na Cati Canoves Rigo

Col.laboren Faqtoria Muntaner, Notodoesindie, Pink Tiramisu Agency, Audiomosso i en Daniel Gmez Srvera
Festes
Concerts
null
Mallorca Live Festival 2019
Els millors artistes nacionals i internacionals arriben al Mallorca Live Festival, l'esdeveniment de l'illa més important de l'any!

Que no t'atrapi el SOLD-OUT com l'any passat i aconsegueix els teus abonaments aquí
http://po.st/MLF19_Ab65

Ben aviat anirem publicant tota la informació a mesura que es vagi ampliant el cartell i dedicarem un espai en la nostra web per presentar els artistes, així que heu d'estar atents per ser els primers a rebre tota la informació!

Música local i internacional, diferents escenaris, diferents estils musicals, photocall, paradetes per pintar-se la cara i/o posar-se perletes de colors, foodtracks i moltes sorpreses més. 
1 - 7 de 7