El ciclo de teatro Totimolt

Dimarts, 6 Mar 2018
Palma

EL CICLE DE TEATRE TOTIMOLT A MALLORCACirc, titelles, dansa o música en directe. Aquestes són algunes de les propostes que el cicle de teatre infantil i juvenil Totimolt pujarà a escena els propers cinc mesos en teatres municipals com el Xesc Forteza, Catalina Valls i Mar i Terra.

Per a aquesta edició, el programa compta amb 13 propostes escèniques diferents per a totes les edats, des dels més petits fins als joves de 18 anys.

Aquest any, la principal novetat és la inclusió de dues obres dirigides al públic adolescent per a joves entre 14 i 18 anys. La primera proposta és Ones, de Ona Beneït, una reflexió sobre l'ús de les xarxes socials o de les noves tecnologies i com afecta als adolescents.

La segona és Refugiats, un projecte escènic creat dins del marc de la reivindicació i la defensa dels drets humans que s'oferirà als centres escolars. Una altra de les propostes destacades és la presència de la Banda Municipal de Música, que oferirà tres concerts familiars a l'auditori del Conservatori Superior.

A més, també hi haurà altres obres com MiraMiró, un espectacle de dansa i videoanimació de Baal que neix de l'univers de Miró; es recordarà gràcies a Giant Peach, de Colorín Colorides, el centenari del naixement de Roald Dahl, autor d'obres com Charlie i la fàbrica de xocolata o es podrà escoltar el nou projecte de na Cecilia Giménez, Sac de trons.

 


INFORMACIÓ:

Teatre Municipal Catalina Valls
Data: 10 de març de 2018
Horari: 18.00 h.
Telèfon: 971 73 91 48
Com arribar
Passeig de Mallorca, 9, 07011, Palma