Dia de les Illes Balears 2018

Dimecres, 28 Feb 2018
Palma

DIA DELS ILLES BALEARS 2018 A MALLORCAEl Consell de Mallorca se sumarà a la celebració del Dia dels Illes Balears amb jornades de portes obertes a la seu de la institució insular.

L'edifici va ser construït per allotjar l'antiga Diputació Provincial. Aquesta construcció, que va ser encarregada a Joaquín Pavía, va suposar la remodelació total de l'edifici de l'antiga presó de la ciutat. Els escultors Antoni Vaquer, Llorenç Ferrer, Tomàs Vila i Sebastià Alcover són els principals responsables de l'escultura interior i exterior de l'edifici.

La construcció dels vitralls va ser encarregada a l'empresa Rigalt, Granell i Cia de Barcelona. Una entitat fundada en 1980 que des de la seva creació va col·laborar amb prestigiosos arquitectes catalans, especialment en el període modernista, i va passar al vidre dissenys dels més importants artistes.

Gairebé tota la col·lecció pictòrica del Consell de Mallorca està integrada per obres de pintors mallorquins i, en menor mesura, d'artistes de fora que han treballat a la illa.

 


INFORMACIÓ:

Palma
Data: Des del 28 de febrer al 04 de març de 2018
Horari: 20.00 h.
Telèfon: 971 225 900
Entrada: Gratuït
Com arribar
Plaça de Cort, 1, 07001, Palma