cultura més endavant a Llucmajor

Activitats
cultura
null
Ruta WoW Lliterària: Amor qui venç la mort
Wow Mallorca  té una nova ruta per al mes de desembre, la Ruta WoW Lliterària: "Amor qui Venc la mort" i serà el 14 de desembre.

Es tractarà d'un recorregut urbà rere les passes i la paraula de Maria Antònia Salvà Llucmajor, guiat per Tomàs Vibot.

Les rutes WoW Mallorca s’oferten per a públic adult, combinant continguts literaris, de llegenda, història i memòria.  Activitats aptes per a famílies, si bé no es centren en continguts específicament infantils a partir del mapa wowmallorca.com

Places limitades!

Preu: 5 € adult. Has adquirir les teves entrades prèviament aquí.


1 - 2 de 2

cultura més endavant a Llucmajor

Exposicions d'arts plàstiques o visuals, intervencions o murals d'artistes de carrer, etc. Nits de l'art, jardins de museus en els quals s'ofereixen programes artístics, recitals poètics, Jam Sessions, glosses improvisades, etc. Teatre, dansa, cinema, música i arts experimentals. Performance. Ballades populars, el Ball de les Àguiles, el Ball dels Cossiers, etc. Sortida de gegants, na Francinaina i en Tòfol, els capgrossos, els gegantons... Correfocs, dimonis, focs artificials. La batukada. Totes aquestes coses formen part de la cultura mallorquina, tant si són pròpies com si són coses vengudes de fora. Són els nostres costums, és l'art i la mirada dels artistes, són els espais polivalents; és Rata Corner, és Casa Planas, és la Casa Museu Llorenç Villalonga, Blai Bonet i Pare Ginard, la llibreria Ideari, Es Baluard, Cine Ciutat, entre moltíssims d'altres. Som nosaltres curiosos de conèixer, enamorats per saber, il·lusionats per escoltar, fascinats de veure... És Què Feim.