cultura
Activitats
null
ESPECTÁCULO DEL OCHO | LA SEU
En la Catedral de Mallorca ocurre un fenómeno lumínico únicamente dos veces al año: el 2 de febrero y el 11 de noviembre.

El espectáculo del ocho en la catedral es un efecto que se produce por la proyección del rosetón mayor en el lado opuesto de la catedral, donde se encuentra el rosetón de la puerta principal de la Seu. De esta manera, se forma un doble rosetón, uno de vidrio y otro de luz, produciendo un juego lumínico lleno de colores.

La entrada a la Seu para disfrutar de este espectáculo lumínico será de acceso gratuito por el Portal de la Almoina a las 7:30 h.
cultura
null
Celebrem 16 anys | Es Baluard
Vine a celebrar el 16 aniversari del museu Es Baluard! El 30 de gener presentem «Phasing Rain», una instal·lació site-specific amb la que apuntem a la reflexió al voltant de la memòria de l’espai i, alhora, cap a la necessitat d'afrontar les urgències de la nostra contemporaneïtat: el canvi climàtic i l’aigua com a recurs en escassetat. 

Aquest projecte, codirigit per Onionlab i Xavi Bové Studio amb disseny de so i música de Zinkman, té per objectiu transformar radicalment l’antic aljub d’aigua dolça que abastia tot el barri del Puig de Sant Pere i que actualment forma part del Complex cultural d’Es Baluard. 

Un espai que estén la seva propia potència en un diàleg entre el passat i el present, on la memòria del lloc s’amplia a mida que les gotes d’aigua golpegen les nostres consciències.

  • Passis: 19:00h - 21:00h
  • Entrada lliure
  • Duració: 10 minuts
  • Més informació: aquí.
Bars i Locals
cultura
null
La Subversiva, JAM de Poesía | Café a Tres Bandas

Pero CUIDADO: que vienen curvas. Curvas, sí. Y no nos referimos a las curvas que surgen fruto de los incontables atracones de fin de año. Hablamos de las curvas de una guitarra. que vendrá acompañada de una caja de percusión y dos artistas invitados dispuestos a ofrecernos su ración de rumbita catalana entre verso y verso. Y es que, como no podría ser de otro modo, inauguramos el año por todo lo alto y esta edición viene con invitados especiales: SAUS.

Para inscribirte puedes mandar un mail a subversivajam@gmail.com o hacerlo en el propio evento, preguntando la hora a la dueña del bar.

Participa o asiste como público, pero ven.
¡Que si tú vienes, no faltará nadie!
cultura
null
Theatre is coming | Teatre de Barra
La nueva edición de Teatre de Barra está dedicada a las series televisivas. Durante seis jueves se representarán cinco obras en cinco bares diferentes.

  • Westworld Mallorca (en el Bar la Tertúlia)
"El famós parc temàtic del "Far West americà" aterra a Mallorca però alguna cosa no acaba de funcionar bé. És de nit a un bar solitari i un tècnic de la companyia ha de revisar un androide amb problemes. Què podria anar malament? Benvinguts a Westworld Mallorca. Benvinguts al futur."


  • L'origen de The Big Bang Theory
"Penny i Sheldon Cooper, els dos personatges més emblemàtics de The Big Bang Theory, són els protagonistes d’aquesta història on, una vegada més, podrem veure les excentricitats de Sheldon i descobrir el veritable origen de la sèrie."


  • Fleabag: Anatomia d'un Spoiler (en In Café)
En Joan i na Joana són molt fans de les series. Les series que veuen plegats són sagrades. Els espoilers són sagrats. El que no saben és que, de vegades, es poden convertir en un termòmetre que posa a prova la temperatura d'una relació. La seva relació. Sobreviuran?


  • Sherlock... y el caso del asesino al cuadrado
Uns misteriosos tirants tacats de sang i el seu infal•lible instint, porten a John Watson a un bar de Blanquerna per a investigar una onada de crims. Una obra d'humor absurd amb alguns acudits molt...elementals.

  • Bar Mirror
Próximamente más información


Ya puedes comprar tus entradas en la librería Drac Magic en su horario comercial y en el Bar Arribar durante la tarde. El precio por entrada es 3,50€. Ahí mismo podrás consultar el programa completo y elegir que obras quieres ver.
1 - 11 de 11

cultura a Palma

Exposicions d'arts plàstiques o visuals, intervencions o murals d'artistes de carrer, etc. Nits de l'art, jardins de museus en els quals s'ofereixen programes artístics, recitals poètics, Jam Sessions, glosses improvisades, etc. Teatre, dansa, cinema, música i arts experimentals. Performance. Ballades populars, el Ball de les Àguiles, el Ball dels Cossiers, etc. Sortida de gegants, na Francinaina i en Tòfol, els capgrossos, els gegantons... Correfocs, dimonis, focs artificials. La batukada. Totes aquestes coses formen part de la cultura mallorquina, tant si són pròpies com si són coses vengudes de fora. Són els nostres costums, és l'art i la mirada dels artistes, són els espais polivalents; és Rata Corner, és Casa Planas, és la Casa Museu Llorenç Villalonga, Blai Bonet i Pare Ginard, la llibreria Ideari, Es Baluard, Cine Ciutat, entre moltíssims d'altres. Som nosaltres curiosos de conèixer, enamorats per saber, il·lusionats per escoltar, fascinats de veure... És Què Feim.