Concerts més endavant a Palma

Concerts
cultura
Mallorca; El poder de la exclusiva. Con Sergi Verge.
Mallorca; El poder de la exclusiva. Con Sergi Verge.

El 5 de Abril viviremos juntos en MALLORCA “El poder de la exclusiva.” 

El poder de la exclusiva no solo es trabajar en exclusiva, no es firmar contratos, no es introducir datos en un software. El poder de la exclusiva es amar una profesión, es vivirla cada día con pasión e intensidad y es hacer cosas extraordinarias por nuestros clientes y por nuestras comunidades.   

¡Eso es el poder de la exclusiva! 

Tengo muchas ganas de encontrarme con todos vosotros en Mallorca. Dicen que nos convertimos en más sabios por los viajes que hacemos, por las personas que conocemos y por los libros que leemos. Gracias a vuestra invitación, soy un afortunado. 

Espero poder devolveros lo que me dais contándoos mi método de trabajo, con el único fin de que podáis extraer algo útil para vuestro día a día: con una técnica, con un frase, con una idea, con alguna pequeña solución… que a alguno o a alguna de vosotros o de vosotras os pueda ser útil (y, sobre todo, que pueda ser útil a alguno de vuestros clientes) ya me sentiría reconfortado.  

Soy agente inmobiliario en Calafell (Tarragona) desde 1998. Solo trabajo en exclusiva y con recomendaciones. De alguna manera, he conseguido hacer de la crisis una oportunidad. Hoy en mi pueblo un 90% de los agentes solo trabajan en exclusiva y son un espejo para el resto de actividades económicas de la localidad. En 2018 participé en 99 ventas; de las cuales, 80 fueron captadas por mi. Mis clientes venden en una media de 79 días. Esto no os lo cuento para vacilar ni para chulear. Os lo cuento porque se puede hacer.  

¿Cómo?  

Eso es lo que compartiré con vosotros el proximo 5 de Abril, en el taller que ha organizado MALLORCASA

Podéis conocerme un poco más en el blog que escribo desde 2008 >> http://elblogdelcarbasses.blogspot.com.es/ 

Y, si me permitís la osadía, me gustaría pediros algo. Venir con la mente abierta, sin perjuicios. Como el niño o la niña que vive intensamente el presente y que absorbe la vida como una esponja. 

 

Nos vemos pronto. Life is Good!!!

Concerts
null
QUEEN FOREVER 2019. Trui Teatre
Després de les seves exitoses gires d'anys anteriors al voltant de la geografia nacional omplint recintes, com ara el Hard Rock Hotel d'Eivissa davant més de 6.000 persones, la banda inicia aquest 2019 la seva nova gira "Bohemian Rhapsody" que els portarà a visitar les principals ciutats europees. 

De la mà de Tolo Sanders (Freddie Mercury) i Adrián Pujadas (Brian May) neix el projecte Queen Forever al qual també s'incorporen Gabriel Abrines (John Deacon), Haritz Caperochipi (Roger Taylor) i Sebastián Raimundo (Spike Edney) per interpretar la obra musical i discogràfica de QUEEN, un clàssic del segle XX. 

amb cuidades caracteritzacions i una posada en escena minuciosament dissenyada, la banda s'està convertint ràpidament en el tribut més fidel; el millor Queen després de Queen. Els fans de Queen podran gaudir de 2 hores de concert amb les cançons de l'emblemàtica banda britànica; un espectacle de llum i so que impactarà. Tolo Sanders sempre ha considerat a Freddie Mercury com el millor cantant en la història del rock i, per això, és un estudiós de la tècnica vocal de Freddie a nivell interpretatiu, aconseguint la frescor i tessitura en els temes, i la potència que van fer de Freddie un cantant irrepetible, igual que Adrián Pujadas amb Brian May, ha construït una guitarra idèntica a l'original per donar-li a Queen Forever el so únic i irrepetible que fan d'ells el millor tribut a Queen després de Queen.
Activitats
Concerts
null
Salvador Sobral presenta 'Mano a mano' en Trui Teatre
El guanyador del Festival d'Eurovisió, el portuguès Salvador Sobral, presentarà el seu nou senzill, Mà a mà, al Trui Teatre dins de la propera edició del Jazz Voyeur Mallorca Festival.

El Jazz Voyeur Festival Mallorca, que arrenca un any més, farà un salt qualitatiu i quantitatiu en aquesta onzena edició. La consolidació del festival com «gran cita de tardor del jazz internacional a Mallorca» ja és un referent després de l'èxit dels quatre concerts celebrats l'any passat amb una excel·lent resposta per part d'un públic molt qualificat. D'aquesta manera es confirma que el Jazz Voyeur Mallorca Festival cada vegada té més seguidors que esperen la seva arribada i que es consolida com una de les institucions mallorquines que més impuls donen al gènere jazzístic.

El cantant lusità, que va viure durant uns anys a Palma i Barcelona, ​​és en l'actualitat un «heroi nacional» després que la seva cançó Estimar pèls dois (Estimar pels dos) s'alcés a Portugal per primera vegada en la història al primer lloc del pòdium d'Eurovisió 2017.

Salvador Sobral va néixer el 28 de desembre de 1989 a Lisboa. Sobral sempre va ser un amant de la música alternativa i del jazz, però no va començar a dedicar-se professionalment a això fins que va marxar a viure a Espanya. Primer se'n va anar amb una beca Erasmus quan estudiava Psicologia esportiva a Palma, després d'haver quedat setè en el famós programa portuguès Pop Idol, i posteriorment quan va decidir mudar-se a Barcelona per començar els seus estudis al Taller de Músics.

Els seus problemes de salut el van obligar a retirar-se dels escenaris al setembre de 2017, només uns mesos més tard de convertir-se en guanyador de l'últim Festival d'Eurovisió. Per a l'ocasió va reunir als seus fans en un gran jardí on va donar un concert per acomiadar-se de ells, encara que assegurant que seria una cosa temporal i que tenia la intenció de tornar a cantar quan s'hagués recuperat. Després de la seva trasplantament de cor ha tornat als escenaris i un d'ells serà a Palma.

Les localitats estaran a la venda des de 30 euros a partir del divendres 18 de maig.
Concerts
null
Sputnik Fest 5è aniversari. Neuman & més
Sputnik ràdio compleix 5 anys emetent en les ones i ho festeja d'aquesta manera amb tots els seus amics i seguidors. 

Neuman presenta la gran festa com a cap de cartell. Presentant el seu quart àlbum que en paraules del seu líder, Paco Román, "es tracta del meu disc més il·lusionant". Es titula Crashpad i arriba 3 anys i 3 mesos després de la intensa gira del seu anterior àlbum "If", que els va col·locar en la primera línia de la música independent del nostre país. 

També tendrem la presència de la gran veu de Puri Font acompanyada pel gran Marc Cabot Marce.

Obrirem l'esdeveniment amb una gran DJ, Cherry Bomb (Noelia G. Senande) que ens donarà un toc de bon rock and roll. 

- Començament dels concerts 21.hrs. 
- Preu: Anticipada 19 € + GG amb consumició 
- En porta 24 € amb consumició

Colaboran:
Pink Tiramisu Agency
SUBTERFUGE RECORDS
Estrella Damm
RIU Hotels and Resorts
Baleària
Casa Planas

1 - 12 de 18

Concerts més endavant a Palma

Mallorca té més espais adaptats per a fer concerts dels que molts ens pensam: sales de concerts, locals adaptats per fer-ho en petit comitè, recintes per a la realització de festivals, escenaris de revetles, etc. Gaudim, a més, d'uns grups locals que abasten tots els gèneres, des de les havaneres de Tomeu Penya fins a l'indie d'arrels psicodèliques del manacorí Miquel Serra. El rock de Jorra i Gomorra, el jazz i el funk de Saxophobia Funk Project, l'indie d'Ombra, la rumba de Jès, el trap de Rels B, les composicions de Joan Miquel Oliver, entre molts d'altres, posen l'illa en un punt d'equilibri respecte a les modes europees i els estils més conservadors d'arreu del continent. Molts dels nostres artistes tenen projecció a l'exterior i són valorats molt positivament per altres artistes de renom. Podreu trobar tots els moviments, gires i concerts d'aquests artistes i els seus contemporanis a la nostra web, juntament amb les actuacions d'artistes nacionals i internacionals.