Concerts més endavant a Calvià

Concerts
null
OD PORT PORTALS | OD On Tour con Javier Álvarez

Si vols fer un pla diferent el divendres 26 d'abril no et pots perdre el darrer Burger Meets Gin de la de la temporada. A més en aquesta data coincideix que la cadena OD Hotels inaugura OD On Tour, una gira de concerts pels diferents hotels de OD Hotels.


Javier Álvarez serà l'encarregat d'inaugurar la gira en el Od Port Portals. Després d'una dècada de silenci el cantautor va estrenar àlbum, 10, el mes d'octubre passat al costat de dos senzills “el mar” i “dicen”.


No et perdis aquesta jornada tan especial en el fantàstic Sky Bar de l'hotel gaudint de la vistes de Port Portals al ritme de la música de Javier Álvarez.


Concerts
Festes
null
ENTRADAS MALLORCA LIVE FESTIVAL

Vols gaudir de dos dies de festival a Mallorca? 

Si la resposta és sí, des que Feim et donem tota la informació imprescindible que necessites coneixer per a assistir al festival del any a l'illa.


El Mallorca Live Festival se celebrarà en l'antic Aquapark de Calvià els dies 10 i 11 de maig. Podràs aconseguir els teus abonaments (aquí) i podràs comprar tant abonaments d'un dia (des de 55€) com a abonaments per als dos dies (des de 82€). El sistema de pagament en el festival serà mitjançant cashless i la càrrega prèvia de diners ( més informació: aquí). Si no vols tornar a casa després del festival hi ha una proposta d'hotels a mallorca en els quals pots allotjar-te

(llistat d'hotels) amb ofertes especials per als assistents. I si pel contrari prefereixes tornar a casa s'ha habilitat un servei de bus ( BusUpaquí ) mitjançant el qual es pot arribar al recinte del Mallorca Live a través d'unes rutes predeterminades. També pots fer accedir amb el teu cotxe ja que hi ha un pàrquing per als assistents però et recomanem que a causa de la possible aglomeració intentis evitar-lo.


Si després de tota aquesta informació vols acabar de convèncer-te et deixem el cartell del Mallorca Live Festival perquè li facis un cop d'ull i t'animis (cartell)  • Si tens algun dubte et deixem la pàgina de FAQS

Música local i internacional, diferents escenaris, diferents estils musicals, photocall, posats per a pintar-se la cara, foodtracks i moltes sorpreses més.


Nosaltres anirem, i tu?.


1 - 2 de 2

Concerts més endavant a Calvià

Mallorca té més espais adaptats per a fer concerts dels que molts ens pensam: sales de concerts, locals adaptats per fer-ho en petit comitè, recintes per a la realització de festivals, escenaris de revetles, etc. Gaudim, a més, d'uns grups locals que abasten tots els gèneres, des de les havaneres de Tomeu Penya fins a l'indie d'arrels psicodèliques del manacorí Miquel Serra. El rock de Jorra i Gomorra, el jazz i el funk de Saxophobia Funk Project, l'indie d'Ombra, la rumba de Jès, el trap de Rels B, les composicions de Joan Miquel Oliver, entre molts d'altres, posen l'illa en un punt d'equilibri respecte a les modes europees i els estils més conservadors d'arreu del continent. Molts dels nostres artistes tenen projecció a l'exterior i són valorats molt positivament per altres artistes de renom. Podreu trobar tots els moviments, gires i concerts d'aquests artistes i els seus contemporanis a la nostra web, juntament amb les actuacions d'artistes nacionals i internacionals.