Concerts cap de setmana a Palma

Concerts
Bars i Locals
null
ES GREMI | TRIGGA

No tens pla per al Divendres Sant? Et ve de gust un pla musical? Llavors no et pots perdre a Trigga en el CafeClub d'Es Gremi. Aquesta banda és una cosa diferent, és una banda que toca en viu cançons d'hip-hop amb ànima funky i pegada rock. En ella trobem a dos referents de la vella i nova escola del rap. Prepara't per a una nit de bones vibres i una petita xutada d'adrenalina.


El CafeClub és el punt de trobada perfecta dels músics i els amants de la música a Mallorca. Ofereixen un servei especial adaptat als esdeveniments de la nit i està obert fins a la matinada. Pots gaudir de plats casolans, tradicionals i artesanals de qualitat i una extensa oferta d'hamburgueses, entrepans, gossets, sandvitxos, etc. A més, podràs gaudir del servei de bar i sobretot de la seva excel·lent col·lecció de cerveses i vins.


Pots reservar taula per a aquest esdeveniment aquí.


Si no saps que fer a Mallorca durant Setmana Santa aquí tens un pla per a gaudir de música en viu.


Festes
Concerts
null
ES GREMI | FATIMA HAJJI

Torna a Mallorca un any més i el fa en format All Night Long.  La seva espontaneïtat, espectacle i clima festiu són la seva forma genuïna d'expressar l'amor que assegui pel que fa i el bé que s'ho passa, una energia deliciosament contagiosa.


Tant si t'agrada el Techno, com si el que vols és gaudir d'una nit de festa i no saps què fer a Mallorca, aquest esdeveniment és la solució a la teva nit de dissabte


4t Remesa d'entrades a la venda:  comprala AQUÍ

  • Atmosfera: underground 
  • Dress code: casual 

És l'hora del Techno!
Activitats
Concerts
null
Salvador Sobral presenta 'Mano a mano' en Trui Teatre
El guanyador del Festival d'Eurovisió, el portuguès Salvador Sobral, presentarà el seu nou senzill, Mà a mà, al Trui Teatre dins de la propera edició del Jazz Voyeur Mallorca Festival.

El Jazz Voyeur Festival Mallorca, que arrenca un any més, farà un salt qualitatiu i quantitatiu en aquesta onzena edició. La consolidació del festival com «gran cita de tardor del jazz internacional a Mallorca» ja és un referent després de l'èxit dels quatre concerts celebrats l'any passat amb una excel·lent resposta per part d'un públic molt qualificat. D'aquesta manera es confirma que el Jazz Voyeur Mallorca Festival cada vegada té més seguidors que esperen la seva arribada i que es consolida com una de les institucions mallorquines que més impuls donen al gènere jazzístic.

El cantant lusità, que va viure durant uns anys a Palma i Barcelona, ​​és en l'actualitat un «heroi nacional» després que la seva cançó Estimar pèls dois (Estimar pels dos) s'alcés a Portugal per primera vegada en la història al primer lloc del pòdium d'Eurovisió 2017.

Salvador Sobral va néixer el 28 de desembre de 1989 a Lisboa. Sobral sempre va ser un amant de la música alternativa i del jazz, però no va començar a dedicar-se professionalment a això fins que va marxar a viure a Espanya. Primer se'n va anar amb una beca Erasmus quan estudiava Psicologia esportiva a Palma, després d'haver quedat setè en el famós programa portuguès Pop Idol, i posteriorment quan va decidir mudar-se a Barcelona per començar els seus estudis al Taller de Músics.

Els seus problemes de salut el van obligar a retirar-se dels escenaris al setembre de 2017, només uns mesos més tard de convertir-se en guanyador de l'últim Festival d'Eurovisió. Per a l'ocasió va reunir als seus fans en un gran jardí on va donar un concert per acomiadar-se de ells, encara que assegurant que seria una cosa temporal i que tenia la intenció de tornar a cantar quan s'hagués recuperat. Després de la seva trasplantament de cor ha tornat als escenaris i un d'ells serà a Palma.

Les localitats estaran a la venda des de 30 euros a partir del divendres 18 de maig.
1 - 5 de 5

Concerts cap de setmana a Palma

Mallorca té més espais adaptats per a fer concerts dels que molts ens pensam: sales de concerts, locals adaptats per fer-ho en petit comitè, recintes per a la realització de festivals, escenaris de revetles, etc. Gaudim, a més, d'uns grups locals que abasten tots els gèneres, des de les havaneres de Tomeu Penya fins a l'indie d'arrels psicodèliques del manacorí Miquel Serra. El rock de Jorra i Gomorra, el jazz i el funk de Saxophobia Funk Project, l'indie d'Ombra, la rumba de Jès, el trap de Rels B, les composicions de Joan Miquel Oliver, entre molts d'altres, posen l'illa en un punt d'equilibri respecte a les modes europees i els estils més conservadors d'arreu del continent. Molts dels nostres artistes tenen projecció a l'exterior i són valorats molt positivament per altres artistes de renom. Podreu trobar tots els moviments, gires i concerts d'aquests artistes i els seus contemporanis a la nostra web, juntament amb les actuacions d'artistes nacionals i internacionals.