Festes
Concerts
null
Mallorca Live Festival 2019
Els millors artistes nacionals i internacionals arriben al Mallorca Live Festival, l'esdeveniment de l'illa més important de l'any!

Que no t'atrapi el SOLD-OUT com l'any passat i aconsegueix els teus abonaments aquí
http://po.st/MLF19_Ab65

Ben aviat anirem publicant tota la informació a mesura que es vagi ampliant el cartell i dedicarem un espai en la nostra web per presentar els artistes, així que heu d'estar atents per ser els primers a rebre tota la informació!

Música local i internacional, diferents escenaris, diferents estils musicals, photocall, paradetes per pintar-se la cara i/o posar-se perletes de colors, foodtracks i moltes sorpreses més. 
1 - 1 de 1

Concerts a Calvià

Mallorca té més espais adaptats per a fer concerts dels que molts ens pensam: sales de concerts, locals adaptats per fer-ho en petit comitè, recintes per a la realització de festivals, escenaris de revetles, etc. Gaudim, a més, d'uns grups locals que abasten tots els gèneres, des de les havaneres de Tomeu Penya fins a l'indie d'arrels psicodèliques del manacorí Miquel Serra. El rock de Jorra i Gomorra, el jazz i el funk de Saxophobia Funk Project, l'indie d'Ombra, la rumba de Jès, el trap de Rels B, les composicions de Joan Miquel Oliver, entre molts d'altres, posen l'illa en un punt d'equilibri respecte a les modes europees i els estils més conservadors d'arreu del continent. Molts dels nostres artistes tenen projecció a l'exterior i són valorats molt positivament per altres artistes de renom. Podreu trobar tots els moviments, gires i concerts d'aquests artistes i els seus contemporanis a la nostra web, juntament amb les actuacions d'artistes nacionals i internacionals.