Restaurants
Platges i cales
Activitats

Clubs de Playa de visita obligada en Mallorca

La cosmopolita isla de Mallorca dispone de algunos de los mejores beach clubs del mundo; establecimientos que han llegado a convertirse en centros de la vida nocturna mediterránea. La mayoría ofrecen un ambiente de playa con bares exclusivos, restaurantes, piscinas y fiestas emocionantes con música en vivo y los invitados más VIP.

Tanto si eres residente de la isla, como si estás de vacaciones, los clubs de playa tienen algo para todos los gustos. ¡Disfruta de nuestra cuidada selección de impresionantes beach clubs de Mallorca!

null
També podria interesar-te...
Què fer amb els petits
Bars i Locals
Casettes des Capellans, 123, 07440 Playa de Muro, Balearic Islands
Ponderosa Beach-beach club mallorca
Ponderosa Beach neix l'any 1967. Tres generacions han passat per les seves mans i sempre ha tingut aquest esperit de restaurant a la platja on es menja bé.

Situat en plena sorra de la Platja de Muro (Mallorca) Ponderosa Beach és un referent nacional i internacional.
El nostre lloc combina la naturalitat de la platja amb el plaer del paladar, una combinació que ens ha portat a ser elegits com un dels millors Beach Club del nostre país.

Una extensa oferta gastronòmica amb experiència, l'emplaçament i la decoració fa que Ponderosa Beach sigui el lloc ideal a la platja on celebrar el teu esdeveniment.

En aquest brochure trobaràs tota la informació necessària per realitzar la teva esdeveniment.
Comptem amb un espai on es pot realitzar un esdeveniment màxim de 130 comensals asseguts. La capacitat màxima de comensals anirà relacionada amb el tipus d'esdeveniment que se sol·liciti.

El 1967 es va fundar el que avui és Ponderosa Beach.
La visió dels nostres avis al costat de la dedicació i passió dels nostres pares, van establir les bases que avui dia seguim preservant.
La nostra proposta gastronòmica es basa principalment en la cuina mediterrània contemporània, la cura al producte i en l'atenció a la selecció dels ingredients.

Gaudeix del millor ambient amb la nostra selecció musical mentre gaudeixes de la nostra gastronomia al costat del mar.