Restaurants

CLANDESTÍ TALLER GASTRONÓMIC

55€
Palma
Clandesti Taller Gastronòmic ofereix una autèntica experiència culinària mallorquina, amb bastantes diferències. Necessitaràs reservar la teva plaça amb antelació ja que la capacitat màxima és de 12 persones, les quals gaudiran d'una experiència íntima que inclou la possibilitat de veure als xefs durant el menjar/sopa i interactuar amb ells mentre fan el seu treball en primera fila. Ells són Pau Navarro i Ariadna Salvador els creadors de Clandestí, un restaurant de cuina d'autor “secret” sense cartell a la porta, simplement una entrada de garatge.

No hi ha carta, tot el que sabràs quan vagis a menjar serà el preu a pagar. Pel que cap comensal coneix el menú fins que els xefs no el presenten als clients just abans de emplatarlos.

Pau Navarro amb tan sols 25 anys i nascut a Palma, ha adquirit una gran formació treballant en el Celler de Ca Roca, en el restaurant d'Estrella Michelin L’Aliança de Girona, i la seva carrera va seguir en tornar a Mallorca treballant en les cuines d'Andreu Genestra, Marc Fosh, Argos i Santi Taura. D'altra banda, la seva parella i companya, Ariadna, va néixer a València i és pastissera, és l'encarregada de decorar, muntar i emplatar la majoria dels plats que se serviran.


El restaurant és un local diàfan amb una taula gran on es col·loquen els comensals a un costat i els xefs a l'altre. Amb una cuina oberta on poder veure els fogons.


Obren en un horari molt reduït, però pots gaudir tres dies a la setmana d'un menú de migdia i la resta a la nit, us deixarem els horaris perquè pugueu realitzar la reserva en funció de les vostres preferències.

El preu no se sap fins que realitzes la reserva pel que us deixarem un preu aproximat perquè pugueu fer a la idea (no inclou la beguda el menú).


HORARI


Dimecres: 20.30
Dijous: 13.30 i 20.30
Divendres: 13.30 i 20.30
Dissabte: 13.30 i 20.30
Domingo: 13.30


Si vols viure una experiència gastronòmica diferent a Mallorca, no pots perdre't els sabors, jocs de llums, i música que ambienta a cada plat en aquest nou concepte que amb tanta il·lusió presenten els seus propietaris.
null
null
null
null
null
null
null
null
null
Com arribar
Guillem Massot, 45 Palma de Mallorca Ver en mapa
info@clandesti.es
També podria interesar-te...
Restaurants
null
ES MERCAT DES PEIX
És Mercat des Peix és un restaurant en forma de mercat, un concepte de local en el qual el client pot triar el peix fresc del dia i posteriorment el cuinen al gust, pots acompanyar-lo amb guarnició o altres opcions que podràs triar de la seva carta. Està especialitzat en peix i marisc, però també ofereix plats com a fritades de maires, aladrocs, calamars, gambones, rogers, etc.. Es pot degustar el seu famós “Arròs del Senyoret” amb prèvia reserva.

És un local molt ampli i amb una decoració que harmonitza amb el concepte que s'ofereix. 


No esperis més i realitza la teva reserva!
Restaurants
null
LA VIEJA

Des de l'equip de QuèFeim us recomanem aquesta setmana: La Vieja

La Vieja neix de la persecució d'un somni que s'ha cuit lentament i durant anys en l'univers creatiu del xef Jonay Hernández. El projecte s'ha anat construint pas a pas. Primer, es va centrar en la cerca de l'arrel de la seva proposta culinària per a oferir una cuina d'avantguarda basada en les reminiscències de la seva infància i en el seu creixement personal com a xef a Mallorca. El següent pas va ser dissenyar el restaurant, des de la distribució del local i la barra amb la cuina vista fins als grafitis que adornen les parets del local. Tots els elements que trobaràs en el restaurant porten el segell de Jonay Hernández. El nom de La Vieja remitent al peix més popular de les Illes Canàries, un peix blanc que Hernández usa com a emblema de la casa, juntament amb altres clàssics d'aquesta terra.

Una proposta gastronòmica on conflueixen les arrels canàries de Jonay amb el producte de qualitat balear. Més que menjar és viure una experiència.

A La Vieja volen acostar-te els secrets canaris, els sabors casolans com el “mojo picón” o “las papas arrugadas” que són imprescindibles per a combinar amb producte balear de proximitat i KM0.


La Vieja ofereix de dimarts a divendres al migdia un menú setmanal que es combina amb la carta. O un plat del dia.


Per a realitzar la teva reserva (punxa aquí)


Et donen l'oportunitat si vols de compartir una experiència gastronòmica divertida amb el xef en el teu domicili, serà un moment privilegiat que recordaràs sempre amb els teus convidats.


Si vols saber més sobre aquesta experiència (punxa aquí)


HORARI


Menjars de dimarts a dissabtes de 13.00 a 15.30

Sopars de dilluns a divendres de 19.30 a 23.00. Dissabtes de 20.00 a 23.30Aquí podràs veure les seves xarxes socials per a veure què es cou…