Fires i Mercats

CALVIÀ | XX FIRA D'OVÍ I CAPRÍ

8:30h
Calvià

Aquest cap de setmana a Calvià es celebra la 20ª edició de la Fira d’Oví i Caprí. La fira compta amb un programa d'actes i activitats molt complet i variat que pots consultar aquí.


Aquest any com a novetat s'inaugurarà el Saló d’Oví i Caprí de Mallorca en el qual hi haurà degustació i venda de formatge d'ovella i cabra mallorquina. La inauguració serà el diumenge a les 11:00 hores en la plaça de la Vila.


A més, el dissabte i el diumenge hi haurà un mercat artesanal i agroalimentari pels carrers del poble (concretament al Carrer Major, Carrer Jaume III i la plaça de la Vila).


També hi haurà activitats per als nins. El dissabte a les 11:00 hores hi haurà un contallegendes, un taller de llegendes i una ludoteca en el solar municipal annex al col·legi de Calvià (bosquet de “Ses Quarterades que m’agradaven”). Si t'interessa aquesta activitat t’has d'inscriure't prèviament a la Biblioteca de Can Verger.


I per fer preparatius de Setmana Santa, el diumenge a les 16:00 hores en el CEIP Ses Quarterades faran un taller de crespells i rubiols.


null
null
null
null
També podria interesar-te...