Bars i Locals

Beach Club Gran Folies

10:00h. a 23:45h. cada día de mayo a noviembreh
Port d'Andratx
Beach Club Gran Folies està situat en Cala Llamp (Port d’Andratx), en es darrer racó de sa costa sud de Mallorca que encara conserva un aire autèntic típic de s'illa, des de fa 40 anys s'ha convertit en es millor Beach club de Mallorca. Beach Club Gran Folies és un concepte de bar-restaurant que permet disfrutar d'una excel·lent situació a defora, a peu de mar.

En un arc suaument balancejant, tant es bar com es restaurant s'han insertat a ses roques, que han adquirit sa seva forma, pes moviments i s'erosió de sa mar. Quasi cap altre lloc de Mallorca té un ambient tan privat,amb un panorama tan espectacular i tot això en una badia que només des de la mar pot esser percebuda íntegrament.

Amb ses seves diferents zones de restaurant, piscina, solarium i cocktails, es nostro Beach club a Mallorca te dóna sa possibilitat de disfrutar i banyar-se a sa mar, que se troba an es seus mateixos peus, és es lloc perfecte per passar un dia complet desconnectant des teu dia a dia, o celebrant qualsevol esdeveniment o esdeveniment.
beach club gran folies
beach club gran folies
beach club gran folies
beach club gran folies
Com arribar
Cala Llamp, Calle Tintorera - 07157 Puerto Andratx - Islas Baleares