Bars i Locals més endavant a Soller

Bars i Locals
null
EL CLUB DE LA COMÈDIA | JUANJO ALBIÑANA
Si no tens plans per al dissabte 27 d'abril no et pots perdre l'espectacle de Juanjo Albiñana. Prepara't per a riure amb el seu espectacle que comptarà amb música i alguna sorpresa a part del seu gran monòleg. El monologuista d'Albacete té una àmplia trajectòria professional en la qual destaquen els seus passos per dos programes de televisió: Nous Còmics de Paramount Comedy i El Club de la Comedia.


Pots adquirir les teves entrades en aquest enllaç o també pots comprar-les físicament en el Centre Agrícola Ca’n Rafael de Sóller i en el bar Ca’n Cati del Port de Sóller.


Aquest esdeveniment aquesta organitzat per Vitamina C, associació cultural de Sóller per a dinamitzar i fer que el poble sigui més cultural i actiu.


El preu de les entrades anticipades és de 15€ + despeses de gestió.
1 - 1 de 1

Bars i Locals més endavant a Soller

Sortim de la feina, de la universitat, etc. i el primer que pensam és en anar prendre alguna cosa per oblidar els càlculs, les reunions, els exàmens... I què feim? Tant podem anar al bar del poble on tothom ens coneix i tant és si hi vas tot sol que sempre et trobaràs amb algú amb qui poder xerrar una estona o si decideixes seguir una ruta de bars perquè no tens pressa. Si aquest darrer és el cas, pots escollir entre una ruta de tapes i vins, una ruta més animada com la famosa Martiana del centre de Palma, la Ruta del Llonguet... Però, també podem tenir en compte si volem estar en un ambient relaxat, un ambient amb música en directe de fons o de primer pla, un local de còctels en el qual se'ns endolceixen les orelles amb el jazz, el soul o els ritmes africans d'aquell grup que un pic per setmana sempre es troba en el programa, un espai obert damunt la sorra a metres de la platja en el que s'ofereixen mojitos que creen somriures a la gent, espais màgics com S'Embat a Ses Covetes —digne de destacar— on es pot disfrutar de diferents maneres; un pa amb oli o una graellada de verdures gaudint, mentrestant, d'un espectacle autèntic i únic sentint el mar i contemplat un cel completament estrellat. Aquest, és un dels punts fort de l'illa, atès que tenim una gran varietat de bars i locals en els quals s'han barrejat conceptes que li han donat la volta als bars tradicionals creant un ambient alternatiu i polivalent, en molts casos. Espais com Molta Barra reben els dimarts la Ruta Martiana, mercadets de roba de segona mà i vintage i celebren festes amb motius determinats. Com aquest, en tenim més, que podreu descobrir a la nostra web.