Bars i Locals més endavant a Mallorca

cultura
Bars i Locals
null
Es Fangar Vins

Amb una gran visió de futur va sorgir a Mallorca un sofisticat concepte tecnològic que donaria origen a un dels cellers més vibrants de l'illa.


Es Fangar – una propietat amb un ampli rerefons històric i que dóna nom a unes inigualables terres situades al sud-est de Mallorca. Dins dels límits de la Denominació d'Origen Pla i Llevant s'estén la major finca explotada de forma totalment biològica de les Illes Balears. Es Fangar ha aconseguit persistir a través de la turbulenta història de Mallorca i, mai millor dit, sortir pràcticament d'una sola peça; per a convertir-se actualment en tot un referent quant a enologia i agricultura ecològica i sostenible. El canvi de segle també va portar un canvi de propietat. Els nous propietaris van iniciar un ambiciós projecte generacional, que va despertar Es Fangar del seu llarg i profund somni, i van transformar la finca en una explotació agrària moderna i capdavantera. A Es Fangar s'ha aconseguit preservar la tradició i així mateix iniciar un prometedor futur de la mà de la innovació.


L'última mostra d’aquesta visió inicial ha estat l'obertura del nou celler de l’empresa, que sota el seu eslògan “Simbiosi de tradició i alta tecnologia” aglutina totes els ideals d'Es Fangar. La sobrietat combina amb l'elegància i expressivitat per a transmetre tota la filosofia darrere d'Es Fangar, i emergeixen en una distingida arquitectura, cromatisme i disseny.


Cròniques del segle XIV ja constaten una llarga tradició vinícola a Es Fangar. Els sobrenoms de les terres on s'estenien les extenses vinyes antany, són els que avui dia donen nom als excel·lents vins d'Es Fangar, i que han aconseguit l'admiració entre els amants del bon vi i crítics del sector.

La vinicultura en Es Fangar s'ha reprès seguint els principis bàsics del concepte de terrer. A més, “lo bo necessita el seu temps”: aquest plantejament inicial va requerir d'una important planificació a llarg termini amb l'objectiu d'introduir escalonadament Es Fangar en el sector vinícola.


La construcció del primer celler va permetre provar i experimentar, aconseguint posar així les primeres pedres del camí que portaria Es Fangar a la creació dels seus actuals exquisits vins. L'any 2009 es va iniciar la comercialització dels vins i a l’any 2012 es van aconseguir ja els primers premis i crítiques de lo més positives. Al 2013 Es Fangar va presentar els seus vins a la Fira Pro Wein de Düsseldorf. Ja des del primer moment semblava evident que la capacitat productiva del celler es quedaria escassa per a convertir el negoci del vi en el pilar principal de l'empresa. La propietat va decidir doncs, aplanar el terreny per a la construcció d'un nou celler, més gran i que permetés a Es Fangar fer el salt definitiu a l'esfera internacional de la indústria del vinum.


La nova planta compleix amb tots els requeriments d'un celler modern i ha estat capaç de generar un ambient únic i inigualable. Tot en l'edifici està enfocat a l'acurada producció de vi. Res entorpeix l'elegància i la noblesa que el vi sempre ha encarnat.

Bars i Locals
null
OD Hotels

OD Hotels  és una cadena d'hotels boutique espanyola pertanyent a OD Group, un grup empresarial orientat al turisme al capdavant del qual es troba el seu CEO i fundador Marc Rahola. Disposa d'hotels en els enclavaments més significatius i atractius de la Mediterrània, com Eivissa (OD Ocean Drive, OD Talamanca i OD Can Jaume), Mallorca (OD Port Portals) i Barcelona (OD Barcelona), té projectada d'una obertura a Madrid (OD Madrid ) i preveu un proper salt internacional a la Costa Blava francesa (OD Côte d'Azur) ia EUA (OD Miami). A dia d'avui, el concepte OD s'ha consagrat com tot un referent de l'estil de vida mediterrani actual, tan admirat i valorat dins i fora de les nostres fronteres.

https://www.od-hotels.com/downloads/

1 - 12 de 38

Bars i Locals més endavant a Mallorca

Sortim de la feina, de la universitat, etc. i el primer que pensam és en anar prendre alguna cosa per oblidar els càlculs, les reunions, els exàmens... I què feim? Tant podem anar al bar del poble on tothom ens coneix i tant és si hi vas tot sol que sempre et trobaràs amb algú amb qui poder xerrar una estona o si decideixes seguir una ruta de bars perquè no tens pressa. Si aquest darrer és el cas, pots escollir entre una ruta de tapes i vins, una ruta més animada com la famosa Martiana del centre de Palma, la Ruta del Llonguet... Però, també podem tenir en compte si volem estar en un ambient relaxat, un ambient amb música en directe de fons o de primer pla, un local de còctels en el qual se'ns endolceixen les orelles amb el jazz, el soul o els ritmes africans d'aquell grup que un pic per setmana sempre es troba en el programa, un espai obert damunt la sorra a metres de la platja en el que s'ofereixen mojitos que creen somriures a la gent, espais màgics com S'Embat a Ses Covetes —digne de destacar— on es pot disfrutar de diferents maneres; un pa amb oli o una graellada de verdures gaudint, mentrestant, d'un espectacle autèntic i únic sentint el mar i contemplat un cel completament estrellat. Aquest, és un dels punts fort de l'illa, atès que tenim una gran varietat de bars i locals en els quals s'han barrejat conceptes que li han donat la volta als bars tradicionals creant un ambient alternatiu i polivalent, en molts casos. Espais com Molta Barra reben els dimarts la Ruta Martiana, mercadets de roba de segona mà i vintage i celebren festes amb motius determinats. Com aquest, en tenim més, que podreu descobrir a la nostra web.