Bars i Locals més endavant a Calvià

Bars i Locals
null
OD PORT PORTALS | SATURDAY AND SUNDAY “BRUNCH“

OD PORT PORTALS ofereix cada cap de setmana un Brunch tant per als hostes de l'hotel com per als visitants. Durant el mes d'abril les activitats habituals continuen actives, incloent els dies festius de Setmana Santa.


I... què és un brunch?


El brunch és un terme anglosaxó, resultat de la fusió de les paraules berena (breakfast) i esmorzar (lunch). És un menjar substanciós que es pren a mitjan matí.


Es va originar en la dècada dels anys 30 en el conegut sector del Bronx, a la ciutat de Nova York. Has de saber que s'ha convertit en una tendència gastronòmica; a l'ésser un menjar intermedi entre esmorzar i berenar, es presta a ser molt versàtil i incloure moltes preparacions i ingredients diversos.


Pel que cada dissabte i cada diumenge OD Port Portals ofereix:


TASTING MUSIC BRUNCH


Un ‘Brunch degustació’, en el qual ofereixen petites degustacions, tant dolces com

salades. És un pla perfecte per a gaudir del cap de setmana i passar-lo entre amics i/o en

família!25€ per persona - beguda inclosa.

Cada dissabte, diumenge i festius.


OD PORT PORTALS ofereix un brunch especial:


Mexican Brunch el qual només es pot degustar una vegada al mes.


MEXICAN BRUNCH


Un diumenge diferent! El Mexican Brunch combina un bufet mexicà fresc amb saborosos còctels i música mexicana amb Mariachis i animació per als nens amb Froggies Mallorca.


28€ / per persona. Inclou Cocktail de benvinguda.


Bars i Locals
Què fer amb els petits
null
OD PORT PORTALS | Brunch Mexicano

El brunch és una tendència gastronòmica que prové del terme anglosaxó, resultat de la fusió de les paraules berenar (breakfast) i dinar (lunch). És un menjar substanciós intermedi entre berenar i dinar, es presta a ser molt versàtil i incloure moltes preparacions i ingredients diversos.


Una vegada al mes l'hotel OD Port Portals ofereix un brunch una mica diferent. El Mexican Brunch és un bufet mexicà en el qual pots gaudir d'un còctel de benvinguda. A continuació, pots seleccionar ous a la carta i els plats del bufet: tacs de carn, pollastre, ànec o polp, hummus de chipotle, guacamole, cevichede llagostins, amanida mexicana. Entre les variades postres ofereixen mousse de xocolata amb chili, pastís de plàtan, panacotta de tequila i nachos dolços.


No et perdis aquesta fantàstica combinació de brunch bufet, saborosos còctels, música mexicana i animació per als més nens.


El preu és de 28€ per persona i inclou cocktail de benvinguda.

1 - 2 de 2

Bars i Locals més endavant a Calvià

Sortim de la feina, de la universitat, etc. i el primer que pensam és en anar prendre alguna cosa per oblidar els càlculs, les reunions, els exàmens... I què feim? Tant podem anar al bar del poble on tothom ens coneix i tant és si hi vas tot sol que sempre et trobaràs amb algú amb qui poder xerrar una estona o si decideixes seguir una ruta de bars perquè no tens pressa. Si aquest darrer és el cas, pots escollir entre una ruta de tapes i vins, una ruta més animada com la famosa Martiana del centre de Palma, la Ruta del Llonguet... Però, també podem tenir en compte si volem estar en un ambient relaxat, un ambient amb música en directe de fons o de primer pla, un local de còctels en el qual se'ns endolceixen les orelles amb el jazz, el soul o els ritmes africans d'aquell grup que un pic per setmana sempre es troba en el programa, un espai obert damunt la sorra a metres de la platja en el que s'ofereixen mojitos que creen somriures a la gent, espais màgics com S'Embat a Ses Covetes —digne de destacar— on es pot disfrutar de diferents maneres; un pa amb oli o una graellada de verdures gaudint, mentrestant, d'un espectacle autèntic i únic sentint el mar i contemplat un cel completament estrellat. Aquest, és un dels punts fort de l'illa, atès que tenim una gran varietat de bars i locals en els quals s'han barrejat conceptes que li han donat la volta als bars tradicionals creant un ambient alternatiu i polivalent, en molts casos. Espais com Molta Barra reben els dimarts la Ruta Martiana, mercadets de roba de segona mà i vintage i celebren festes amb motius determinats. Com aquest, en tenim més, que podreu descobrir a la nostra web.