Bars i Locals a Palma

Bars i Locals
Cuba
Bar Cuba
Es Bar Cuba és sinònim de sortir a Palma. Reconegut com un des millors clubs de Mallorca, aquest bar t'ofereix un ambient únic, copes i bona música.

S'edifici de Bar Cuba ha estat construït en 1904, era originalment un hostal i bar de pescadors, on se venien hams, canyes, fils de pesca, etc. Es contraban de tabac se va convertir en una pràctica habitual en es bar a principis des segle XX i encara avui pot alenar-se s'essència de lo clandestí, sa qual cosa ho fa encara més estimulant. De fet, a sa planta inferior se troba es “Magatzem de Contraban” Es jove empresari mallorquí Toni Aloy ha estat fidel an es seu original estil colonial, però cuidant fins an es més mínim detall. 

Completament acristalado, s'interior des Bar Cuba disfruta d'una llum excepcional, creant un ambient que conjuga s'elegància i sa calidesa. Baixant una elegant escala de caragol s'accedeix an es soterrani, que conserva s'autèntica essència de Cuba, amb instantànies en blanc i negre des clàssics cotxos de l'Havana i fotografies de ses seves gents, tots ells fumant havans. Es vespres se converteix an es lloc ideal per degustar sa millor coctelería a Mallorca des de mojitoscaipiriñas i caipiroskasde fraula an es clàssics Dry Martini, Manhattan o Cosmopolitan. Per ocasions especials, en aquest espai s'habilita una zona chillout, amb un còmode sofà i música des vuitanta.
1 - 12 de 17

Bars i Locals a Palma

Sortim de la feina, de la universitat, etc. i el primer que pensam és en anar prendre alguna cosa per oblidar els càlculs, les reunions, els exàmens... I què feim? Tant podem anar al bar del poble on tothom ens coneix i tant és si hi vas tot sol que sempre et trobaràs amb algú amb qui poder xerrar una estona o si decideixes seguir una ruta de bars perquè no tens pressa. Si aquest darrer és el cas, pots escollir entre una ruta de tapes i vins, una ruta més animada com la famosa Martiana del centre de Palma, la Ruta del Llonguet... Però, també podem tenir en compte si volem estar en un ambient relaxat, un ambient amb música en directe de fons o de primer pla, un local de còctels en el qual se'ns endolceixen les orelles amb el jazz, el soul o els ritmes africans d'aquell grup que un pic per setmana sempre es troba en el programa, un espai obert damunt la sorra a metres de la platja en el que s'ofereixen mojitos que creen somriures a la gent, espais màgics com S'Embat a Ses Covetes —digne de destacar— on es pot disfrutar de diferents maneres; un pa amb oli o una graellada de verdures gaudint, mentrestant, d'un espectacle autèntic i únic sentint el mar i contemplat un cel completament estrellat. Aquest, és un dels punts fort de l'illa, atès que tenim una gran varietat de bars i locals en els quals s'han barrejat conceptes que li han donat la volta als bars tradicionals creant un ambient alternatiu i polivalent, en molts casos. Espais com Molta Barra reben els dimarts la Ruta Martiana, mercadets de roba de segona mà i vintage i celebren festes amb motius determinats. Com aquest, en tenim més, que podreu descobrir a la nostra web.